Фет Бърнър + Ел Карнитин + Амино ?

21.03.12
13:43

Здравейте, тренирам стабилно вече от доста години с малки прекъсвания. Сега след 1 месечната си почивка започвам отново да градя. Въпросът ми е следния, тъй като никога до момента не съм използвал хранителни добавки, дайте добра комбинация от тези три съставки Фет Бърнър + Ел Карнитин + Амино. Тренирам 5 дена в седмицата и за това съм добавил аминото, до колкото разбрах е за по-бързо възстановяване на мусколните групи.

Благодаря предварително.

21.03.12
16:47

Фет бърнара и карнитина са за чистене, а ти искаш да градиш ? Сигорен ли си в думите си ?

22.03.12
09:55

Просто така се изразих, реално ще чистя в момента защото имам доста излишни мазнини специално около корема и кръста. Кардио, правилно хранене и усилени тренировки. Тоест да сигурен съм просто не съм взимал никога добавки и ме интересува каква е добрата комбинация между канрнитина, фет бърнъра, амино киселините и протейн.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1