20.03.12
22:38
взех си OxyELITE Pro и modern bcaa ... имам syntha 6 и jack3d.Въпроса ми е как точно да ги приемам? джак-а преди трен. протеина преди и след,а останалите?
целта ми е да изчистя и по възможност да не губя мн ММ
ако някой е пробвал тази или подобна комбинация нека сподели мнение как е най-добре да се приемат
пп. тренирам към 19;00 19;30..по-рано нямам възможност/ако тва е от значение/
20.03.12
22:51
Аз може ли да попитам защо си взимаш нещо, което не знаеш как се приема? И имам предложение към администраторите - който напише : “целта ми е да изчистя и по възможност да не губя мн ММ” да бъде банван с възможност само да чете из сайта!
За да ти отговоря на въпроса : и двата продукта имат етикет и указания за прием! Чети! Конкретно - оксито е бърнър и се приема (обикновено) 1 капсула сутрин, 1 следобед(ранен следобед, защото има стимуланти и може да имаш проблем със съня). Модърн БЦАА - по време на тренировка.
П.П. Силно се съмнявам, че ще има ефект от добавките, само си нагушил някого с парите си :)
Джак 3д се приема на празен стомах, а ти в комбинация с матрица ???????????? Джака отдавна не е актуален и немога да разбера защо продължават хората да го купуват........... Синта сутрин на ставане и след тренировка, джак преди, бцаа повреме, а окси колегата ти е написал.