Слаб с мазнини по корема?

21.03.12
16:04

Здравейте!Тотално се обърках във вашия форум за това, ако темата не е за тук, моля да я преместите! На 18г. съм тежа 55-56кг висок 169смТренирал съм от 1-ви до 6ти клас спортна гимнастика, която ме направи издържлив и гъвкав.от есента миналата година започнах лостове - върнах си формата -силата,гъвкавостта.Дойде зимата и започнах да ям МНОГО!Като казвам много сигурно се е стигнало на ден да поглъщам по 4000-5000ккал.Следователно корема ми се разшири доста и не ми беше проблем да ям.Това ми беше и грешката.Качих си 4-5-6 кг дори видимо но особено много се е лепнало по корема и задната част на бедрата.Все пак съм гимнастик и си искам плоския корем обратно.С упражнения за корем няма да стане предполагам,защото ми е доста силен.Започнах да тичам по 20 минути през ден,но не знам дали ще има ефект.Има ли някакъв начин да свия издутия корем и да премахна мазнините от него.Спрял съм манджите и газираното и тези дни ям основно ябълки,солети и пия вода.Естествено усещам страшен глад,но имам воля за сега.Моля за някакъв съвет защото явно сам не мога да се справя.Мерси предварително!

Поредната тема...абе момче има 100000000000000000 теми за това как НЕ СЕ СВАЛЯ КОРЕМ С ГЛАД.Прочети из сайта.

21.03.12
18:36

Това ,което правиш е глупост.С ябълки и солети приличаш на ония диетуващи пикли..И плюс това си скини фат.Чети за храненето в сайта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1