21.03.12
16:04
Здравейте!Тотално се обърках във вашия форум за това, ако темата не е за тук, моля да я преместите! На 18г. съм тежа 55-56кг висок 169смТренирал съм от 1-ви до 6ти клас спортна гимнастика, която ме направи издържлив и гъвкав.от есента миналата година започнах лостове - върнах си формата -силата,гъвкавостта.Дойде зимата и започнах да ям МНОГО!Като казвам много сигурно се е стигнало на ден да поглъщам по 4000-5000ккал.Следователно корема ми се разшири доста и не ми беше проблем да ям.Това ми беше и грешката.Качих си 4-5-6 кг дори видимо но особено много се е лепнало по корема и задната част на бедрата.Все пак съм гимнастик и си искам плоския корем обратно.С упражнения за корем няма да стане предполагам,защото ми е доста силен.Започнах да тичам по 20 минути през ден,но не знам дали ще има ефект.Има ли някакъв начин да свия издутия корем и да премахна мазнините от него.Спрял съм манджите и газираното и тези дни ям основно ябълки,солети и пия вода.Естествено усещам страшен глад,но имам воля за сега.Моля за някакъв съвет защото явно сам не мога да се справя.Мерси предварително!
21.03.12
16:20
Поредната тема...абе момче има 100000000000000000 теми за това как НЕ СЕ СВАЛЯ КОРЕМ С ГЛАД.Прочети из сайта.
21.03.12
18:36
Това ,което правиш е глупост.С ябълки и солети приличаш на ония диетуващи пикли..И плюс това си скини фат.Чети за храненето в сайта.