Кардио + Лостове

Здравейте, занимавам се с фитнес от година може и повече, въпроса ми е ще кандидатствам във военно училище и почнах да тренирам бягане, и пред блока има една успоредка и един лост и искам да разбера как да съчетая нещата с бягането и тренировките
като не искам да си загубя формата с това бягане .Ако може няколко съвета, мога да права кофички набирания с различните хватове. Ще сам ви много благодарен ако ми помогнете :)

Темата беше редактирана от денислав димов на 21.03.12 21:56.

Еми прави кардио след тренировката не повече от 15-20 мин.,а упражненията на лостове ги раздели поотделно: 1 Ден Кофи,Лицеви 2 ден Набирания-всякакви варианти 3 ден нещо за рамо можеш да вкараш и така.Не забравяй да тренираш и корема - на лостовете има достатъчно упражнения за него,потърси!

По-здрави !!!

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 21.03.12 22:05.

Аха ясно значи първо тренировката после кардиото, защото аз сам от плевен и хода да тичам в парк “Кайлъка” около 30мин тичане се събира с малко почивки

А също да питам през ден ли са тия 1, 2 и 3-ти ден, или свършвам 3-ти ден и почвам пак от първи :) и като свърша трите дни да си направа почивка и да почна пак от начало :)

Eми прецени както на теб ще ти е добре.Има някой хора,които тренирят всеки ден,други през ден и така.Просто виж на теб как ще ти е най=добре и как ще се чувстваш :)

благодаря много :)

22.03.12
17:41

Щом искаш да влизаш във военно, съвета ми е да наблягаш на кардиото повечко.Имам предвид, че под 10км по принцип не е бягане, но зависи от нивото ти на подготовка.
И според мен най-удачен вариант за кардио е след тренировката на лостове.Може да тичаш всеки ден, но разнообразявай.
Физическият тест във всички военни училища е един и същ: лицеви опори / мин, коремни преси / мин, 10х10 / време и крос на 1000 или 2000м.Ти къде смяташ да кандидатстваш?

във симионово и Велико Тарново
еми аз си тичам почти всеки ден с малко почивка
но не искам да си губя формата :) и нямам време за фитнеса и затова да ползвам лосчетата каквото мога на тях :)

Мнението беше редактирано от денислав димов на 22.03.12 20:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1