20.03.12
14:44
След 8 месеца в залата, реших да си взема някакъв протеин - суроватъчен. Досега съм пил само мултивитамини и рибено масло, реших да взема и едно протеинче, искам да е качествен, но се колебая дали да е изолат или концетрат, повече клоня към концентрата, тъй като е по-евтин, а четох повече във форума, че огромна разлика нямало да усетя. Колебая се между Syntrax Whey Shake и Pure Whey. Повече клоня към този на Pure Nutrition, защото доколкото разбрах не е само концентрат, а има и малко изолат, а също и бил с по-добра разтворимост и вкус. Вие кой ще ми препоръчате?
21.03.12
06:59
Това че уей шеик-а е само концетрат не го прави по-лош избор :) Аз съм доволен от уей шеик-а,но и от пюр уей-а не се оплаквам въпрос на избор е :) Който и от двата да вземеш няма да съжаляваш разлика главно във вкусовете ще откриеш избери си ти ;)
21.03.12
21:27
И цената..
22.03.12
00:47
казано от Stoyan Petrov на 20.03.12, 14:44:
Вие кой ще ми препоръчате?
Пилешка пържола на дървени въглища, предварително маринована на вкус - много добър протеин.
22.03.12
06:15
С пилешки пържоли, яйца, ориз и овес съм се запасил яко, спокойно ям по много от тях, просто ми трябва нещо за след тренировка, защото фитнеса се намира на 1 час път от нас.