San Bcaa pro или Scivation Xtend new formula ?

22.03.12
09:16

Здравейте искам помощ за избора на БЦАА. Колебая се между тези два продукта - San Bcaa-pro 5000 и Scivation Xtend new formula
Интересувам се кой от двата продукта е по добър и ще ми свърши по добра работа ?

Темата беше редактирана от Nevergiveup на 22.03.12 09:18.

Честно казано аз бих те насочил към продукта на SAN. Причината - бета аланинът в него. При едно добро количество ВСАА дневно (15-20 g) ще ти се събере и едно прилично количество бета аланин, което не е без значение. Дори бих те посъветвал да вземеш бета аланин отделно и да приемаш още малко (за да стигнеш до 5-6 g дневно от него). Колкото до Xtend - без съмнение добър продукт, но екстрите извън съдържащите се в него ВСАА са съмнителни като ефективност - количествата глутамин и цитрулин малат са твърде далеч от работещите дози.

22.03.12
09:59

Добре, ще взема продукта на САН ии за да се съберат 20 гр на ден ще го приемам 2 дози преди, по време на трен. и 2 дози след трен. Така стават 20 гр БЦАА и 3 гр бета аланин. Колко още бета аланин да пия отделно ?

22.03.12
10:01

аа да сега видях че си написал вече - 5,6 гр. Благодаря :)

Ами... 3 g бета аланин са едно добро количество за прием около тренировка. Ако осигуриш още един прием на 2-3 g в другата половина от деня, ще се получи една чудесна комбинация. Просто си мисля, че от бета аланина ще имаш по-голяма полза, от колкото от малкото глутамин и цитрулин малат в Xtend (или поне такъв е моят опит).

26.03.12
01:01

тей като и аз съм се ориентирал към същия продукт на САН, според вас подходяща ли ще е комбинацията със Novem на Scivation и има ли някой впечатления въобще от продукта ако го е ползвал или по-добре само бета аланин?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1