02.07.05
10:46
как може да се премахне големия задник получен от клековете ? Може би като се спрат за известно време или като не се кляка до долу а бедрата застанат успоредно на пода ? Кой би бил най-ефикасният метод ? :)
да бе и аз тва питах вчера :)
мислих си с претренирване ама ме е страх че няма да успея и ще получа обратен ефект
ама за кво сме ги правили тия мускули са да се чудим как да ги махнем :)
ами дай линк към темата ако може :) Ами на, като почнах да ги правя изобщо не бях осведомен за този възможен “ефект”
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7919
ама нищо интересно не пише
аз в момента сам спрял клековете и то мускула като не го тренирам половин година или повече мисля че ще се посмяли
Според мен трябваше по-директно да попиташ :). Но надявам се да се развие темата тук все пак..
Големите бедра можете да ги махнете с много тичане.Поне няколко километра(поне 5-6 а и повече) по 3-4 пъти на седмица.
09.07.05
02:06
не съм съгласен ,че с клекове става задник.по-скоро мъртвата тяга прави това. аз клякам от 1,5год брат ми от 1г ,а шефкта на залата ми от 5год кто се има предвид че е жена с 60кг тегло кляка с до 120кг и нямаме задници.
А как ги правите ? До долу или докато бедрата застанат успоредно на пода ?
09.07.05
10:54
Ще използвам темата за да Ви попитам нещо наистина ли ще стане голям задник от мъртвяата тяга или от клека щото аз сегха ги правя ама ги правя и с напади да Ви попитам дали ще ми стане голям задника ?
няма да направиш голям задник спокойно.
зависи какво хапваш :lol: :lol: :lol:
[quote author=“westsa”]няма да направиш голям задник спокойно.
зависи какво хапваш :lol: :lol: :lol:
Надявам се говориш от личен опит.
11.07.05
17:22
При клекове с големи тежести таза се разширява (процеса отнема години) - и оттук ефекта на големия гъз. И аз реших да посваля малко мускулна маса от краката - включих по 30-40 мин. аеробика на тренировка, престанах а ги работя с големи килограми - почнах да използвам много машини, леки тежести и голяма интензивност. Краката така не губят визуално нищо, дори като се нацепиха хората почнаха да ми казват че съм заякнал в краката, а то реално не е така. Много хора допускат и гершката да не тренират малките мускули по краката - шивашкия, вътрешната глава на задното бедро. Пък квото и да стане, краката бързо въстановяват обеми.