08.07.05
15:40
Кои части на тялото може да се оформят с нея?Кои мускули натоварва?Може ли с нея да се стопяват мазнини в коремната област и в гърдите?
Благодаря!
08.07.05
15:44
[quote author=“cska89”]Кои части на тялото може да се оформят с нея?Кои мускули натоварва?Може ли с нея да се стопяват мазнини в коремната област и в гърдите?
Благодаря!
Мазнини се топят като се сваля от общото тегло. От там ще се изчистят корема и гърдите :)
Лицевите опори напрягат гърди, трицепс, рамо и преса, но основно гърдите.
Чистенето става с кардио /бягане или велоергометър/ 3 пъти в седмицата по 30-40 минути и хранителен режим - по-малко мазнини и въглехидрати. Приемаи по-малко калории от колкото изразходваш. Потърси за НВД в форума и сайта.
08.07.05
15:49
Фактически наи-добрата тренировка за сваляне е бягането!
А специлно за корема?И забравих да те питам мога ли дасе оформят мускулите които се натоварват само от лицеви опори и по колко горе-долу трябва да се правят за да постигна този ефект?
08.07.05
16:04
[quote author=“cska89”]Фактически наи-добрата тренировка за сваляне е бягането!
А специлно за корема?
Ами като сваляш ще пада и от корема. Няма изолиращи техники за сваляне точно в корема. Пресите са за стягане и оформяне, но само ако няма мазнини и самите плочки са видими.
Относно оформянето ... само с лицеви много трудно ще постигнеш нещо. Прави ги на серии, но повторенията и сериите зависят от възможностите ти. Прецени си сам.
Прави лицеви от наклон по-трудни са и мене повече ме кефат
по добре се напомпвам!!! :wink:
08.07.05
16:24
аз едно време преди да тръгна на фитнес .... се хванах и напварих за 1 седмица 1400 лицеви ... и направих доста голями гърди като за 1 седмица работа :twisted: :twisted: :twisted: и много си ги обичам лицевите мен любимата ми група мускули са гърдите и корема ... много им се радвам :lol:
08.07.05
16:36
[quote author=“westsa”]здрав си на ден по 200 лицеви
ама сигорно си бил 50 кила :?:
52 кила :lol: ама се скъсвах дори имах дни с по 300 лицеви :twisted:
за мен тва е най най най доброто опражнение за външната страна на гърдите :twisted: аз лично по цялото ми тяло нямам по твърд мускул от лявата ми гърда :lol: дясната яко ми куца и аз незнам защо .... :cry: ама ще ги изравня де 8)
ако човек прави достатъчно на ден лицеви .. ефекта хич няма да е малак !!!
[quote author=“hollowlife”][quote author=“westsa”]здрав си на ден по 200 лицеви
ама сигорно си бил 50 кила :?:
52 кила :lol: ама се скъсвах дори имах дни с по 300 лицеви :twisted:
за мен тва е най най най доброто опражнение за външната страна на гърдите :twisted: аз лично по цялото ми тяло нямам по твърд мускул от лявата ми гърда :lol: дясната яко ми куца и аз незнам защо .... :cry: ама ще ги изравня де 8)
ако човек прави достатъчно на ден лицеви .. ефекта хич няма да е малак !!!
ЕЕЕ :lol: Как го постигаш това бе човек.Само с лява ръка ли правиш лицевите опори
08.07.05
17:13
Значи си се оформил само отлицеви такали?
:shock: Да така е, лицевите опори, са щуро упражнение и който го подценява греши :wink:
Разбира се като всяко едно друго упражнеие, трябва редовно да се прави и да се чувства натовареност от него :idea:
Напълно може да се вярва на hollowlife :roll:
09.07.05
11:04
е миле не ги правя само с лявата ми рака ... ама сичко от лявата ми страна е по голямо :( лявата ми гърда и рака и крак абе сичко .... кофти е така щот не е мъничко .. ами разликата е доста видима :cry: а за питането дали само от лицеви съм ги оформил гърдите ... отговора е ДА колкото и невероятно да ви се струва :D а и аз не ги оформих ... аз от нищо направих нещо преди нямах ама грамче гърди а сега имам :D само дет вътрешната ми страна куца малко на гърдите ми но скоро ще почна да права лицеви тип каро и ще направя и вътрещната им част :twisted:
аз ви казвам хора ... правете лицеви ама по много и ще видите ефекта след има няма и 1 месец ! а ефекта не е хич малак ако си хапвате добре и тренирате както си трябва :twisted:
[quote author=“hollowlife”]е миле не ги правя само с лявата ми рака ... ама сичко от лявата ми страна е по голямо :( лявата ми гърда и рака и крак абе сичко .... кофти е така щот не е мъничко .. ами разликата е доста видима :cry: а за питането дали само от лицеви съм ги оформил гърдите ... отговора е ДА колкото и невероятно да ви се струва :D а и аз не ги оформих ... аз от нищо направих нещо преди нямах ама грамче гърди а сега имам :D само дет вътрешната ми страна куца малко на гърдите ми но скоро ще почна да права лицеви тип каро и ще направя и вътрещната им част :twisted:
аз ви казвам хора ... правете лицеви ама по много и ще видите ефекта след има няма и 1 месец ! а ефекта не е хич малак ако си хапвате добре и тренирате както си трябва :twisted:
Какво е това лицеви тип “каро” ?
лягаш за лицева и ръцете си ги слагаш не широко а тясно
т.е. дланите са в формата на сърце!
09.07.05
13:46
карото е доста по кофти за правене ама се пак ... се натоварва трицепса и вътрещната страна на гърдите :D а вътрешната част е доста по трудна за правене от колкото външната