10.02.12
09:58
Здравейте хора ! Търся фитнес в тези райони на нормални цени. Тъй като единствения който намерих е Фитнес Флайс а там цените ми се видяха доста високи (4 лв на тренировка) ми се иска да намеря нещо по-нормално. Не държа да е изискано или да е нещо много голямо, просто да има базови уреди. Друг фитнес клуб който мярнах е “Стронг” на ул. Дойран и ми се стори добре даже бих казал доста добре от към цена. Някой ходел ли е там и има ли пряко мнение за него ? Също така ако може да ми дадете други примерни благодаря!
10.02.12
10:01
Използвай търсачката,има точно 4 такива теми.Успех!
Къв тип Фитнес ти трябва ?
Има за фукане има и за трениране,па дори и “Славия” ти е близо, Его, Флайсове,Атлетици този на Гергана Савова в 39-о,
20-а поликлиника .....
казано от D_Hun7eR на 10.02.12, 09:58:
Здравейте хора ! Търся фитнес в тези райони на нормални цени. Тъй като единствения който намерих е Фитнес Флайс а там цените ми се видяха доста високи (4 лв на тренировка) ми се иска да намеря нещо по-нормално. Не държа да е изискано или да е нещо много голямо, просто да има базови уреди. Друг фитнес клуб който мярнах е “Стронг” на ул. Дойран и ми се стори добре даже бих казал доста добре от към цена. Някой ходел ли е там и има ли пряко мнение за него ? Също така ако може да ми дадете други примерни благодаря!
Сега се зачетох, май по-евтин от този в 20 поликлиника няма, 4.00 лв за Флайс си е без пари.
И разбира се щангистката зала на “Славия” беше 3.00 лв
Благодаря ви! Аз малко свикнах в студентски на по 1.8 лв да тренирам и затова ми се струва скъпичко :D:D
П.П. Някой има ли наблюдения над този фитнес: http://www.fitness-spots.com/spots/196
Мнението беше редактирано от Златислaв на 11.02.12 00:05.
казано от D_Hun7eR на 10.02.12, 23:44:
Благодаря ви! Аз малко свикнах в студентски на по 1.8 лв да тренирам и затова ми се струва скъпичко :D:D
П.П. Някой има ли наблюдения над този фитнес: http://www.fitness-spots.com/spots/196
Е това е на Гергана , фитнеса. Преди неограниченият достъп за месец бе 25 лв. сега незнам.
Хубав е има корави пичове и готина атмосфера. Май това е най-читавото нещо в района.
Друго евтино място е залатана стадион “Раковски”
10.03.12
17:57
Има една зала на България и Околовръстното - Пулс се казва. Чисто нова е и всички уреди са лъскави и недокоснати (засега...). Иначе го водят клуб и е само за членове, но все още ги набират, така че дерзайте. Цените са им все още ниски “на промоция”, щото са нови. Имат и спа и басейн и масажи, че даже и някакво суши (не съм ходил още но вечер изнасят по едно плато за проба и е вкусно).
Хора помогнете с тия фитнеси :/ какво става в тази софия.. днес отидох за 1ви път в този който е на тая гергана незнам си каква ... 1 тренировка е 5 лева а фитнеса е УЖАСЕН, най-лошия фитнес в който съм виждал. Аз за 5 лева на тренировка очаквам някой да тренира вместо мен а то там даже няма 5 чифта дъмбели..
Точно срещу мен е този “флайс” ,но 4 лева тренировка и 3.2 с карта ми се струва твърде скъпо за фитнес... в Хасково тренирам за 2.5 без карта в зала поне 5 пъти от тази на гергана и цялата е с нови американски уреди адски добри и има адски добра обстановка. В студентски тренирах за 2 лева с карта в един сравнително скапан фитнес но с много готини хора и тренировките си вървяха добре имаше всичко необходимо. А тука всичко започва от 4 :/ ужас просто.. Моля дайте някакви идеи къде да се пробвам :) Благодаря!
За флайс-а 4лв на тренировка и 3,20 с карта си е добре. Фитнеса, ако може така да се нарече, на въпросната Гергана наистина е ужасен, малко по-нагоре от него но от другата страна на булеварда е фитнеса в 20-та поликлиника, който е доста по-приличен, но и там е 4лв, така че флайс-а е по вариант щом ти е и близо.
Абе това е направо гавра... в студентски плащах 20 лева за 12 тренировки излиза 1.6666… на тренировка ... май май ще ходя там да тренирам и с автобуса обратно, нямам сметка да ходя в златните фитнеси за по 3-4 лева направо невиждани цени, особено за качеството на залите.. Все пак ако някой се сети за нещо на нормална цена (под нормална имам предвид 2.5 и надолу с карта) може да пише!
Благодаря много за мненията!
Стадион” Раковски”, ако ходиш до 14:00 се водиш на ниска тарифа и неограниченият достъп е 30 лв.
Иначе нормална карта 40 лв. Кви са плюсовете там , сме писали:
-Писта
-Футболно игрище
-Моя милост :)
-Повечето от тренировките на открито се правят там
-Стронгмен екипировка
-Над залата тренировки по БИ
Гергана се е Уляла, много е 5 лева за там. Спор няма.
Къде е този стадион Раковски и това фитнес зала ли е ? Че тези тренировки на открито ми звучат странно. И има ли карти за определен брой посещения ?
23.03.12
10:30
много трудно да се намери фитнес за под 4лв. Има един в 121 СОУ Георги Измирлиев . Там е 3лв , а с карта май става 2лв някъде . Фитнеса на мен ми харесва . Виж го него . За мене е по хубав от тоя в 20 поликлиника. Там е супер малък . 2х съм ходил там и първият път прескачах хората да стигна до уредите :) , а и е 4лв .
Аз търся под 2.5 с карта естествено не без :P проблема е ,че навсякаде с карта е над 3 :D:D:D:D:D.
Tozi do 121 звучи много добре. Можеш ли да ми обясниш къде е точно ?
Намерих училището в Бгмапс обаче ми се вижда леко далече :Д като 20-30 минути път пеща (от флайса до там) Има ли някакво автобусче ? :Д Е и все пак ако е добре и наистина е 2-2.5 с карта си е перфектен... :)
Току се прибрах от флайса ,но нещата там са ужасни отново... фитнеса е адски малък уредите не са нищо особенно (все пак за 4 лева се очаква нещо добро) и дъмбелите са в дефицит.. имаше точно 12-тина чифта от които 5-6 бяха до 10 килограма... и няма място за нищо в това мазе. Нещо явно съм се изнежил в тези фитнеси за по 1.6 лв. :Д а да не говорим ,че в Хасково фитнеса ми за 2.5 без карта изглежда ето така: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/149874_1220679692809_1703450359_411918_7875386_n.jpg а това е само 1/3 което се вижда :( :(
Мнението беше редактирано от Златислaв на 23.03.12 16:30.
25.03.12
22:52
до тоя в училището има още един ама не знам колко пари е . В училището не е никакъв лукс, като на снимката която си пратил :) . със транвай 7 слизаш на спирката преди билата . От лявата част(като гледаш по посоката която се движиш ) има банка райфайзен банк . Пресичаш бул.България и ходиш по улицата успоредна на нея и перпендикулярна на бул.българия . И по тази улица като вървиш от лявата част ще ти бъде мотопистата и след това е училищетото което е от дясно . А точно преди това е другия фитнес , за които ти говорех . Ама не знам за него какви са цените ама е по скъп .
27.07.12
12:19
Модерация: Некоректна реклама!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.07.12 12:27.
Съжелявам ,че отново ще питам глупости, но вече се чувствам малко по-добре (заради травмата ми на ръката) И отново започвам да ходя по фитнеси. Зачетох се отново и видях ,че има някакъв фитнес на улица “кестенова гора” номер 20, казва се “Пулс”. Някой ходел ли е там и може ли да ми даде малко по-подробна информация за залата, тъй като нищо не намерих в интернет. Благодаря!
Мисля да използвам темата защото и аз търся зала в горе-долу същия район. Намерих няколко, пускам ги за да може някой да каже мнение, ако е ходил:
1. http://xgymfitness.com/prices
2. sportuvai.bg/Места-за-спорт/бар_l.sp_i.8902_ti.6398.html#none
3. http://www.fitness-spots.com/spots/376
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Sido на 15.09.12 09:51.
Днес бях в този на Кестенова гора. Фитнеса е от класът на “флайс”-а даже бих казал ,че е една идея по-голям.. Не ми хареса само това ,че има недостиг на дъмбели ( а аз тренирам основно с тях тъй като имам проблеми с китката) ,но някак си мога да се оправя има 1 чифт който можеш сам да си правиш килограми така ,че нп. Цените са супер 20 лева 8 тренировки .. 2.5лв за тренировка е напълно поносимо :) Иначе 4 лв е единичната тренировка. Нямаше много хора (около 2:30-3:30) бяхме 3-4 момчета.. Та това е като цяло мисля ,че това ще е залата в която ще тренирам. Мисля утре отново да отида в флайса да видя как стоят нещата ,но все пак надали ще може да ме спечели :)