помощ при избора на бърнър,мултивитамини и протеин

20.03.12
13:41

Здрасти колеги,малко помощ ми трябва или по скоро мнение при избора на гореспоменатите добавки.
Целта ми е сваляне.След нова година правих 1 месец стимулант х + Optimum Gold Standard 100% Whey.Преди това съм взимал и стизъм,но и от двата не съм много доволен(резултати имаше но мисля че са повече от диетата и тренировките).То аз търся убиване на апетита,но не се получава.В момента правя експеримент с 1 тренировъчна програма http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer-intro.html за 1 месец без добавки само 2 кг надоло.МНого добра,но много натоварваща :) и за това искам да я подсиля в следващите 2 месеца с добавки.
Та да си дойдем на думата: суроватъчен протеин-търси се като тоя дето пих но по евтин (ако не ще взема пак такъв)
                              мултивитамини-не съм пил досега такаче нещо средно да не са много силни
                              бърнър-без тея горе,нещо добро и ако е и по евтино супер

Ако не затруднявам с молбата ми ще ви бъда благодарен за мненията :)

23.03.12
09:44

като бизнесмен ще кажа само,че поне хората от ББ-магазина можеше да кажат 2,3 продукта поне далавера да има...
Ако бях момиче ще си счупят ръцете кой от кой по голям разбирач е :)
успех на всички

Нима няма теми за избор на такива добавки?
Не на всеки му се дъвче едно и също...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.03.12 09:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1