22.03.12
20:13
На 16 години съм и тежа 60 килограма. Започнах да ходя на фитнес преди 2 седмици и искам да кача мускулна маса.
Пия суроватъчен протеин. В дните които тренирам (понеделник, сряда и петък) си разтварям 2 супени лъжици протеин в 200-250ml и го пия сутрин, 20 минути преди и 20 минути след тренировка. Когато не ходя на фитнес (вторник, четвъртък, събота и неделя) пия протеина сутрин като стана преди закуска и вечер след като вечерям. След 2 седмици (като направя 1 месец стаж във фитнеса да ми свикне тялото) ще започна да ходя 4 пъти в седмицата (понеделник, вторник, четвъртък, петък) и ще кажа на треньора да ми направи програма която да следвам. Искам да ми кажете няколко диети (няколко защото може да не ми хареса ако дадете една, всеки си има предпочитания нали?) за качване на мускулна маса. Благодаря предварително.
ПС: Забравих да кажа, че веднага след тренировката ям бърз въглехидрат(вафла в която има 53 грама бързи въглехидрати) и като се прибера в нас след около 15 мин пия протеина.
22.03.12
20:41
Искам да ми кажете няколко диети (няколко защото може да не ми хареса ако дадете една, всеки си има предпочитания нали?) за качване на мускулна маса. Благодаря предварително.
Диетата всеки си я изготвя сам в зависимост от това с какви средства разполага и кое ще е най-добре за теб.Никой от тук няма да може да ти каже...
Рамбо леко тренирай 2 3 месеца кръгова програма и тогава мисли за сплит и ти препоръчвам 3пъти да ходиш във залата и ти е рано мисля за 4 пъти
22.03.12
21:11
казано от Mladen Dimitrov на 22.03.12, 20:13:
На 16 години съм и тежа 60 килограма. Започнах да ходя на фитнес преди 2 седмици и искам да кача мускулна маса.
Пия суроватъчен протеин. В дните които тренирам (понеделник, сряда и петък) си разтварям 2 супени лъжици протеин в 200-250ml и го пия сутрин, 20 минути преди и 20 минути след тренировка. Когато не ходя на фитнес (вторник, четвъртък, събота и неделя) пия протеина сутрин като стана преди закуска и вечер след като вечерям. След 2 седмици (като направя 1 месец стаж във фитнеса да ми свикне тялото) ще започна да ходя 4 пъти в седмицата (понеделник, вторник, четвъртък, петък) и ще кажа на треньора да ми направи програма която да следвам. Искам да ми кажете няколко диети (няколко защото може да не ми хареса ако дадете една, всеки си има предпочитания нали?) за качване на мускулна маса. Благодаря предварително.ПС: Забравих да кажа, че веднага след тренировката ям бърз въглехидрат(вафла в която има 53 грама бързи въглехидрати) и като се прибера в нас след около 15 мин пия протеина.
Нали знаеш, че това което иска се заплаща?А ти го искаш на готово.Не ти ли стига това, че в този сайт има информация която спестява много време и още повече средства?В този ред на мисли, бих казал, че първата стъпка към успеха в твоя случай е просто да се образоваш малко а не да чакаш на готово.
22.03.12
21:17
цял раздел има за хранителните режими и покачването на ММ - направи си труда и прочети, а не чакай на готово някой да ти изрежда ! ;)
22.03.12
22:14
Значи аз малко грешно си пуснах темата. И като гледам коментарите наистина не трябва да е на готово а трябва сам да си направя хранителния режим защото при всеки е различно. Знам някои неща за това какво трябва да ям и какво се съдържа в храните. Просто не очаквах да реагирате така остро. В смисъл някои съвет да дадете и т.н. Знам че трябва да си разделям храненията на 5-6 пъти на ден и, че в храната ми трябва да преобладават белтъци и бавни въглехидрати. Трябва да наблягам главно на месо, яйца, извара, овес, пълнозърнест хляб, ориз и картофи.
Хехе.Поредния летен билдър.Времето се стопли и решихме да правим тела.Няма месец във фитнеса,но за сметка на това вече пие протеини!Браво !Това е пътят към успеха.Като направиш 2 месеца в залата,вече спокойно може да почваш и хормоните.И лятото ще бъдеш номер 1 на плажа!
23.03.12
19:51
казано от For Lert на 23.03.12, 11:45:
Хехе.Поредния летен билдър.Времето се стопли и решихме да правим тела.Няма месец във фитнеса,но за сметка на това вече пие протеини!Браво !Това е пътят към успеха.Като направиш 2 месеца в залата,вече спокойно може да почваш и хормоните.И лятото ще бъдеш номер 1 на плажа!
Нали знаеш, че тук има хора които приемат всичко за истина.
23.03.12
22:19
Остави го. Самочувствието му е по-високо от самия него.
Моето самочувствие няма нищо общо с твоята простотията ...
Мнението беше редактирано от For Lert на 27.03.12 22:36.
27.03.12
22:16
Режими колкото искаш.. http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi