25.02.12
21:25
Здравейте! Мога да кажа, че имам доста сериозен спортен опит и не съм начинаещ в спорта. От няколко седмици започнах да тренирам доста сериозно на лостове и да бягам. Отначало всичко беше наред, но преди 2 дни, при последната си серия от лицеви опори, която правих до отказ, точно при последното си възможно повторение изведнъж се появи рязка туптяща болка в задната лява част на тила. До вечерта болката беше почти отшумяла. Вчера когато отидох отново да тренирам, още при първата си серия набирания на 5-6-тото повторение се появи тази същата болка. Спрях и изчаках около минута да поотшуми. След това си продължих тренировката, която беше доста интензивна и натоварваща, като болката все още се усещаше, но в никакъв случаи не мога да кажа, че се е увеличила (дори с времето поотшумяваше). Днес сутринта, когато станах нямаше и помен от тая болка, но при първото си навеждане да си обуя обувките, и когато се изправих болката отново се появи, макар и не толкова силна, но е неприятна и туптяща в ритъм с пулса. И така днес при някакво си дори и леко натоварване и повишаване на пулса започва да се усеща туптяща тъпа болка в лявата част на тила, която започва някъде от средата на врата и свършва 3 пръста по-нагоре. Ако някой се е преборил с нещо подобно или знае как се лекува, нека сподели. Благодаря предварително.
10.03.12
13:42
:)
ако сте от Пловдив може да се свържете с мен по телефона и да дойдете на място
така както чета написаното от вас,без масаж или масажи няма да се оправите
0889 814287 - Андрей
работя вече 10-на години,така че не се притеснявайте - ще бъдете в сигурни ръце !!!