03.11.11
13:24
Лек update за впечатленията ми от оксито-както се вижда от дневника ми съм много доволен от него, но после доста хора писаха, че са го развалили от USP Labs и т.н., което мен не ме вълнуваше тъй като бях постигнал вече целите си с него. Но скоро взех една опаковка за приятел 26г, 190 см, 116 кг-момчето сваля здраво само с окси, НВД и макс по 1-2 спортувания на седмица-тенис, футбол(от другата седмица съм го пратил при Славко). Премери се пред мен мин седмица и е 103кг-не знам дали е бил точно 116 преди около месец като почна НВД, но 10на кг са си резултат ;).
Тва 13кг за един месец с едва две тренировки седмично , и то не се знае и колко са тренировки ми се струва доста. Едва ли е от Оксито , по-скоро ми се струва че твоя приятел преди това доооста си е хапвал всякакви, и то глупости и сега една стриктна НВД си изиграва ролята
http://www.athleticxtreme.com/arsenal/slimfx/ Емзо, тъкмо след оксито ще можеш да пробваш новия Slim FX.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.11.11 08:53.
04.11.11
08:08
Target, може би си прав. Ще пиша какви са му резултатите след като свърши опаковката.
казано от emzo на 04.11.11, 13:35:
То т’ва цоминг суун, от много време го гледам :)
Някой гадно и подмолно ми е подменил линка, има го наличен във нутрапланет. Не мога да разбера само, някой го е страх хората да не видят какви са цените в US или какво? Едва ли някой ще си поръча продукт от място където шипинга ще му се върже два пъти колкото стойността на самия продукт.
Мнението беше редактирано от Valdis на 04.11.11 14:26.
Тоя Slim FX го чакам от 3 месеца да излезе... и мисля скоро да е в ръцете ми :)
от тук е доста добре доставката *****
Ако и тоя бърнер се окаже само реклама и пари на вятъра най-тържествено обещавам че аз повече пари за бърнер няма да дам
Модерация: Моля, спазвайте точка 4.8 от правилата на форума.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.11.11 15:09.
казано от emzo на 01.11.11, 18:57:
Рекох да си взема едно Окси, не с цел слабене, а да си огранича ефекта ям по много и от всичко.
Ден втори, обаче го няма търсения ефект.Ще докладвам след няколко дни пак :)
Пак отворих форума твърде късно... Аз си мислех, че проблема е в моя телевизор!
От седмица го пия сутрин и следобед (1+1), а намаляване на апетита няма. Явно ще минавам на 2+1, дано се засили ефекта...
За нищо става Оксито, дали сега с сменили формулата не знам, но НЕ става.
Стима ако не са го пипали е дъ бест :)
едва ли ще е тази година . хич не чакай а си го поръчай отвън направо... новия Екстенд го внесоха сега , след като 6 месеца е на пазара , прави си сметката
Пък и друго си е да го вземеш за 33$, а тук ще е поне 85лв мисля. Лично аз след няколко дена го поръчвам
Не останах доволен от оксито. Апетит нямах първата седмица, след това всичко си беше по старому.
Не съм свалил един кг, като все пак гледах да се ограничавам повече като приемам оксито, тренировките също бях увеличил, както и кардиото.
Единствено съм доволен, че имам напредък в релефа, но не мога да гарантирам, че е от бърнара.
Сега мисля да пробвам вече Ripped Freak-a или Симуланта Хъ. :)
Приятна и ползотворна седмица на всички!
Мен ме хвана настинка и го прекъснах малко, после си имах лични проблеми.
За 1 седмица съм с 3кг по-малко, което отдавам на проблемите и липсата на апетит, чак сега разбирам жена в депресия как се стапя за нула време :)
Най-вероятно след като напиша този пост, ще го почна отново, макар че отвикнах от сладко и хляб през последните 2 седмици , а това беше целта, поради която го купих.
Всичко зависи от личната нагласа.Не че отричам продуктите, но за пореден път си доказвам, че може и без тях.
Стима си е бая силен... Честно казано сега осъзнах истинския му ефект. Онзи ден бях до много късно на работа и спах 4-5 часа, вчера бях на дискотека и от там днес отидох направо на работа като не съм спал грам, имах останала 1 ампула изпих я и цял ден не съм имал нито един момент в който да ми се е спало! Все 1 никога не съм бил на дискотека. Е сега не мога да кажа, че съм на 100%, но определено ми помогна да изкарам целия ден без сериозни проблеми... Искам да кажа, че това ми беше останала 1 ампула от преди и не бях пил бая време :)
Умряла работа тва Окси .....
Останаха малко капсули ще мина на 2+2
Ако трябва да му пиша ревю ще е най-негативното, хаха
15.01.12
09:26
Откакто пия окси страдам от безсъние...Заспивам в 3-4 сутринта, а ставам в 8 и не чувствам никаква умора...
15.01.12
12:48
От стимулантите е това :) Пий го в по-ранните часове на деня и няма да имаш проблеми ;)
15.01.12
12:59
пия две преди тренировка и едно в късния следобед.. как може да ме държи до 3-4 сутринта?
15.01.12
13:03
Знам ли,всеки човек е различен,явно си по-чувствителен :)
Чудя се дали на почна да ръфам чубрица :D
p,s, уффф мерудия исках да кажа/напиша.