23.03.12
16:33
Здравейте,Не съм много в сверата на хранителните добавки.Искам да ви помоля за да направя правилния избор да ми препоръчате добавки.Разполагам с 120Лева.Целта ми е да повиша нивото на силата и издръжливоста.Същевременно да направя добър релеф 16Години (Скоро 17)180см.81кг.До скоро тренирах на лостове,също в фитнеса имам малък опит.Също така може да предложите няколко добри добавки за релеф.Поздрави :)
23.03.12
17:03
Хранителен режим до точност не спазван,сутрините често ям овесени ядки с чаша мляко и някой друг плод,между 11-1ч взимам някоя вафла или обикновени бисквити.Обядвам много пъти ориз защото го обожавам заедно с кисело мляко,а за вечеря ям няколко филийки пълно зърнест хляб с пиле или риба,също така често във вечерното ми меню има картофена салата :).Пия и по 2 3в1 дневно. :D
Запази си парите и прочети къде.. що, какво, пише в тоя сайт за нещата които искаш да постигнеш. Тогава задай адекватен въпрос.
23.03.12
18:17
Мисля че тези ще свършат работа:
Хранителен режим
Храна
Хранителен режим
Храна
Може да включиш и яденето - ще ти се отрази добре. :)
Поздрави !!!
23.03.12
19:48
казано от Dido Ivanov на 23.03.12, 17:03:
Хранителен режим до точност не спазван,сутрините често ям овесени ядки с чаша мляко и някой друг плод,между 11-1ч взимам някоя вафла или обикновени бисквити.Обядвам много пъти ориз защото го обожавам заедно с кисело мляко,а за вечеря ям няколко филийки пълно зърнест хляб с пиле или риба,също така често във вечерното ми меню има картофена салата :).Пия и по 2 3в1 дневно. :D
Това не е хранителен режим, като добавим това, че нямаш опит в залата - извода е, че не ти трябват добавки, а хранителен и тренировъчен режим.