24.03.12
13:27
Как мислите, добра ли е идеята да се направи такъв раздел, в който да се публикуват вещи, които са вече не са ни потребни, станали са непродаваеми, но на някой потребител биха му били от полза. Лично аз имам подобни вещи, които никога няма да използвам, не ми се занимава да ги търгувам, защото стойността им е може би под разходите да се закарам до мястото на продажбата и т.н. Примерно преди време подарих на наш съфорумник едно 4кг гюле, което събираше прах у нас десетки години и което на него му е полезно за нещо. Условето е в темата да не се говори за цени, а предаването на вещите да бъде дарствено, безвъзмездно.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.03.12 19:56.
Като идея е добре, в автомобилните форуми са доста популярни подобни теми, но там има бая чарколаци за подаряване, тук нещата ми се виждат малко ограничени, а може и да греша..
Не говорим само за фитнес асоциирани предмети. Може да се подари всичко ненужно.
24.03.12
17:16
Хубава е идета.
24.03.12
18:28
Добра е идеята. Нека има и такъв раздел. Само да не се допускат теми тип “Някой да ми подари” :D
24.03.12
19:14
Предварително се извинявам, ако идеята ви е от тези подаръци да могат да се възползват само членове на форума. В противен случай - ******* ;) Поздрави
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.12 19:19.
24.03.12
19:55
Добавих анкета към темата, моля да гласувате.
На мен също ми допада по принцип, бях си мислел и преди по какъв начин да спомена във форума, че имам фитили за подаряване.
Може би да е пак част от обявите?
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 24.03.12 19:56.
24.03.12
19:58
За идеята съм. В раздела с обявите му е мястото, под купува да кажем.
Предполагам все пак ще се подаряват неща свързани със спорта(не само фитнеса) и подобни или абсолютно всичко?
И двата варианта имат + и - страни.
казано от Димитър Михайлов на 24.03.12, 19:55:
Може би да е пак част от обявите?
Да, там го виждам.
Относно вещите, според мен не е необходимо да залагаме условие да са непременно свързани със спорта, защото може да имам някакъв излишен адаптор, който би бил потребен на някого да си върже кростренажора, защото неговия се е прецакал.
24.03.12
20:47
Едва ли ще го ползвам някога, но не би ми пречил поради което гласувам “за”.
26.03.12
08:35
Ако всички са като мен,да пазят вещите си от преди 10 години,чакайки да им потрябват..Разделът ще остане празен :D
27.03.12
17:41
Айде де, подарявайте :)