04.06.04
20:33
Sajalqvam za temata sigurno ima oshte 100 takiva no ne mi se tarsishe iz mnogoto stranici.
Iskam da vi pitam kato praite relef biceps kolko serii , kolko povtoreniq i s kolko kg. pravite i kolko vi e rakata.
Moita e 35.5 sm. i do sega zimata sam prail koncentrirano za bicens 3 uprajneniq po 4 serii kato s dambelite bqha 10 kg.
S kolko kg shte mi proporachite da praq sega relef i kolko serii.I kajete za vas vie s kolko praite ?
Mersi.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:47.
04.06.04
20:40
Сори, комплексите отдавна ме пуснаха и не се меря колко голям съм :). Колкото до килограмите, с които тренирам, също не мисля, че са от особено значение за някого. Даже и не може да ти кажа с колко килограма да правиш, защото не знам каква ти е физическата подготовка, това трябва сам да определиш. Сериите 3-4 по 12-15 повторения.
Ami kvo zna4i relef samo na 1 muskulna grupa?? Mislia, 4e beastie kaza, 4e se pravi na cialoto tialo, a ne samo na bicepsa naprimer. Dieta, kardio-taka moje6 da orelefi6. Concetri4noto e za masa i za oformiane. Tova e razli4no ot relef…
04.06.04
20:51
Em1l, според мен прави маса да дръпнеш още в сантиметрите на ръката и тогава прави релеф. Аз сега правя релеф и ги правя така: 2 упражнения ; 4 серии ; 10-12 повторения на серия. А пък повече от 2 упражнения според мен няма смисъл, защото бицепса е малка мускулна група. Но все пак всеки сам си решава. Успех!
04.06.04
20:59
Mr. Muskul az pravq na cqloto tqlo ne samo na bicepsa. No pitam specialno za nego zashtoto nemoga da opredelq.Mi Sax-o-matic az s 6-7 kg. moga da praq po 15 povtoreniq znachi s tolkova da praq shtee dobre nali ?
Bad^Boy i ti ne kaza s kolko kg. pravish relefa tova mi beshe glavniq vapros vseki s kolko pravi
04.06.04
21:16
Em1l, преди като правих на скотовата пейка правих 4 х 10 с 35кг. с щанга, а с гира от 15кг. пак 4 х 10.
А сега първо правя на скрипеца седнал на скотовата пейка и правя с 15 кг. 4 х 10. А след това пак на скотовата пейка с дъмбел правя 4 х 10 с 10кг. със завъртане на дъмбела. Това е.
Em1l, не виждам защо е нужно всеки да поше с колко килограма прави бицепс. Мога само да кажа, че в период за маса и релеф нито тренировката, нито работните тежести (поне при мен) се различават особено. Принципът е горе-долу еднакъв, само диетата се различава и при релефа се прави аеробика - това е!
04.06.04
22:17
Eclipse aerobika vikash.Ami i az v edna kniga Enciklopediq na Kulturizma vatre pishe che v nedelq kat pochiva chovek e hubavo da se pravi aerobika osven shte pochna.Smisal aerobika tova sa oprajnenieqta koito gi pravim zazagrqfka neshto takova nali ? ae to sutrin po nqkoi televizii davat aerobika nqkoi znai li po koq programa i ot kolko chasa davat ? sutrin
Под аеробика имам предвид кардио тренировка - това са например карането на колело и бягането. Тук важно е да потдържаш пулса си в рамките на 60-70% от максималния, който се изчислява, като от 220 извадиш годините си.
05.06.04
12:54
SUper man. Az predi 2 sed. si zeh kolelo.I pochvam qko da karam nachi vseki den.A posle pak li da si priemam tolkova vaglehudrati kolkoto sega.Sega mnogo zimam.Dekstoza postoqnno ragam.