Айрян вместо вода?

25.03.12
05:53

Доста неща изчетох по форума и сега имам въпроси. Пия много газирано... и изобщо не пия вода (преди да почна диетата, сега я свърших и ме дърпа към газираното). Сега ми се иска, тъй като не мога да пия 3 литра вода на ден... (1.92 / 90 кг) понеже ми се струва доста (във вода :Д ), да пия айрян вместо газираното и водата... Едното ми вреди, а другото не мога да го пия в големи количества, докато с айряна нямам проблем, мога да пия цял ден. Не знам дали няма да е опасно? Ако системно пия айрян дали няма да ми стане нещо. Също така искам да знам, ако някой има идея как да спра с това газирано... ако някой се сеща за алтернатива, нека сподеи с мен, защото наистина ми писна да си връщам килограмите и все в областта на корема! (не пия алкохол)
    От всичко, което прочетох до сега разбрах само, че трябва да спра с газираното и да почна да пия МНОГО вода..., затова питам тези неща.
                              Чакам вашите отговори.

25.03.12
08:22

Айран-а ако е от магазина.. не е по-добре от газираното. Как така не можеш да го спреш? Това “Не пия алкохол” - че той е по-полезен от колата. Просто се стегни и започни да се лишаваш. Една седмица по-малко, другата по-по-малко и така. Не е казано, че трябва въобще да не пиеш - щом го обичам толкова много - пий си, но водата да е в повече.

PH

25.03.12
08:40

Ти не че неможеш да пиеш по толкова вода,ти неискаш ... Доста по-трудно е да изпиеш 3л. айрян отколкото 3л. вода ;)

25.03.12
09:19

Пробвай с чай :)

Намираш си оправдания за слабата воля. При твоето телесно тегло един спортуващ човек трябва да гони прием на около 4 литра вода дневно. От айрана няма да ти стане нищо, независимо от количеството. Единствената особеност, за която се сещам е, че чрез него ще приемаш известно количество въглехидрати и трябва да го отчетеш при калкулацията на хранителния режим. Искаш или не искаш? Няма нито една газирана напитка, от която организмът ти да има нужда. Останалото е слабата ти воля, както споменах вече.

25.03.12
12:26

Наложи си го. Въпрос на воля е да спреш с газираното. Ти, ако това не можеш да направиш и с тренировките толкова ще прокопсаш...

25.03.12
20:33

На мен също ми беше трудно да пия вода, затова започнах да си правя чай. Купувам си някакъв качествен насипен чай, запарвам си го в 3 литра вода, слагам 2 лъжици мед и го чакам да изстине, след което си го наливам в бутилки от 1.5 литра и за няколко часа го изпивам. Хем приятно, хем полезно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1