Парене на прасеца при тичане?

23.03.12
20:48

На 22 съм 105кг, и забелязах отскоро проблем с прасеца при бягане. На 10-та минута на пътеката прасците ми започват да парят адски много и не мога да продължа, след това не мога дори да потегля с колата. Проблем с въздуха нямам, на колелото си изкарвам 30 минути с високо темпо. Някой може ли да помогне с този проблем, разбирам че съм тежък, но какво мога да направя по въпроса. Искам да започна да тренирам кик-бокс, но мисля че ще ми е трудно с този проблем.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.03.12 10:30.

23.03.12
20:53

Не си свикнал с бягането...и аз съм горе долу така..но вече взе да отшумява този проблем — но иначе е така с тия които са повечко килограми!

Не ти е свикнал просто на натоварване - започни да го тренираш по честичко ! :P

24.03.12
19:13

Благодаря ви, найстина избягвам бягането,  скачам на въже често но явно не е същото. Днес се разбих цял ден ски на беклемето :)

казано от Dimitar_ivanov на 24.03.12, 19:13:

Благодаря ви, найстина избягвам бягането,  скачам на въже често но явно не е същото. Днес се разбих цял ден ски на беклемето :)

Според мен скачането на въже е по натоварващо за прасеца, но пък щом от него нямаш проблеми. След тренировка в която има скачане или бягане си давай поне един ден почивка. Не знам какви са ти целите. Но примерно 2-3 пъти в седмицата подобно натоварване е достатъчно...

24.03.12
22:04

Обърни внимание и на дишането и след няколко тренировки трябва да отшуми.

Някой би ли ми казал... и така нов съм във форума и не знаех точно къде да пиша.

И така по темата:

13-годишно момче, 49(?)!! килограма. Висок 1.60 метра и така качих си аз доста килца от зимата и искам да питам защото ми е блях доста гадно.. не спирам да ям където и да съм.. >.

< сложих и дооста мазнинки по корема. Майка ми казва, че е нормално защото все пак съм в пубертета, но аз надебелях за 10 дена!!! Докато бях на... лагер. И на този лагер правех ДОСТА физическа активност но след като се върнах майка ми не можеше да ме познае.. до 10-годишна възраст съм бил "злояд" а сега с този огромен апетит...

Моля ви помогнете.. >

.>

25.03.12
23:20

При скачането на въже, отскачам и с двата крака, докато при тичането на всяка крачка тежестта на тялото пада върху единия прасец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1