Списание "Мускули и фитнес"

25.03.12
22:14

Днеска си го купих случайно от един реп, ей така за кеф и спомени от едно време. От години не си бях купувал списание за фитнес с този интернет. Иначе като теми кво да ви кажа, малко преписано от нета, малко холивудски истории, малко преводи от американската версия, доста реклама и така 114 страници за 6 лева.

Мисля, че още се издава “Олимп”. Някой знае ли дали има и други издания? Четете ли ги и какво мислите за тях?

26.03.12
10:22

Ако ми се дават излишни пари, може. Иначе в интернет има всичко, което търся.

26.03.12
11:56

А намерих в къщи, преди време, списания за спорт от 65-72 година. Тъй като и баща ми доста се е интересувал от спорт, ги е събирал и колекционирал. За съжаление не са на български, но ми беше много интересно да видя как са изглеждали спортистите от онова време, без химията и добаките :) или поне не в такива количества......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1