10.07.05
10:44
Здравейте, това ми е първият пост в този форум :wink:
Поизчетох доста работи..и доста неща се припокриват, но аз искам да питам конкретно: Значи искам да отслабя цялата си част от кръста на долу. така да се каже в общи линии съм си наред..тренирал суъм доста години плуване..но мисля че нагоре съм така да се каже малко кльощав а иначе краката и дупето са ми големички :D
Иначе не съм дебел!! Но все пак задника ми мисля че ще е по-добре ако се понамали малко а също и бедрата (а за тях - те са доста здравички, тъй че искам само да ги стопя от вътрешната страна)
Това е основната част от въпроса ми.. Никога не съм ходил на фитнес зала.. Можеби в скоро време ще тръгна..И ще продалжа да си плувам.
2-рият ми въпрос е как мога да си разширя малко раменете и гърба на първо време..? С какво да почна.
Можеби набирания? Тях ги правя..
Благодаря!
Няколко неща, върху, които да помислиш:
- разделно хранене, високобелтъчинно и добре структурирано
- добри, качествени тренировки. Щом мислиш, че горната част ти е слаба тренирай я. Примерно на лостове и успоредки. И благодарение на качественото хранене тялото ти, един вид, ще е балансира
- Яки почивки/спане по мин 8 часа/
Спорт и хранене са му майката. Трябва да прочетеш изцяло инфото за упражнения хранене в сайта.
Ако ти требе идея за трен на успоредки и лостове: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=74788#74788
Успех и чети.