Куриоз: Омнадрен

Темата е заключена.

22.09.04
18:39

Един приятел направи цикъл с Омнадрен.
Би си 3 седмици по 1 инжекция.
И каза а и аз забелязах, че не е качил нито 1КГ, нито един СМ, и не е качил абсолютно никаква сила. Възможно ли е да е така?

22.09.04
18:45

Първото ми предположение е: фалшификат!

22.09.04
18:50

2те са от една аптека
а 3ият е от друга....

Все от аптека е купувано, от които съм купувал аз сустанона.

PI

22.09.04
18:58

Тва според мене е 100% фалшификат!!!просто няма начин да не качи нищо от омнадрена! :?

22.09.04
21:05

Неправилно хранене, лошо трениране и възтановяване... има много варианти, но като цяло не може да не му действа :)

22.09.04
21:38

абе вия чувате ли се какво говорите бе? фалшификат от аптека? е тука паднах в гърч бе !!! що пишете тъпотии даже без да знаете нищо за омнадрена ?

начи ето какво ще ти кажа аз

и да искаш няма да има нищо дори и след 4-та седмица по простата причина че омнадрена не действа първите седмици от поставянето тъй като повечето от тестостероните в него са бавно действащи,повече няма да пиша по простата причина че не разбирате нищо и не правите поне малко search в книги или интернет а пишете ей така..фалшификат в аптека !:lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

перлсите може и да е прав..като зимa6 стероиди незначи че може да си седиш у вас на дебелия задник и да си бъркаш в носа..напротив

докато зимa6 стероиди трябва да ядеш двойно и да тренираш повече

22.09.04
21:42

В първият си пост не беше посочено, че е от аптека... пък и това не е гаранция, че ще е качественно. Т.е. има ги всякакви аптеки, аптекари и собственици на аптеки  :wink:

22.09.04
22:27

момчето тренираше 4 пъти седмично и се сцепва да яде.

GO

23.09.04
18:06

samo 6te vi kaja 4e predi 4 godini li4no si kupih omnadren mente ot apteka predi tva ne biah kupuval nikoga omnadren i kato zapo4nah da go vzimam ni6to ne usetih:( o6te si pazia praznite ampuli i kutiikata .togava be6e pulno i s fal6iv retabolil v aptekite taka 4e ne kazvai 4e niama v aptekite kato ne znae6 i ne si se preebaval li4no :twisted:

Само ще ти кажа да пишеш на кирилица!
vanisher

AR

25.09.04
18:23

ако тожа което си е инвектирал наистина е омнадрен няма как да не даде резултат.най малко седмица и ще почне да наедрява и то много един приятел боцкаше и резултатите му бяха  :shock: .подкрепям мнението че това което е взел е фалшификат не си го обяснявам по друг начин.за моя чожек с омнадрена  качи много сила и като маса не изостана макар че силата беше приоритет.
аз после съшо зобих сустанон забелязах от листовките че съотношението на видовете тестостерон е еднакво само че сустанона е по скъп.от сустанона направо литнах вярно че комбинирах с бианабол но  :twisted:  сам доволен от постигнатото.(стига да не беше тая травма дето я получих сега)

25.09.04
22:23

no comment !!!!  :lol:  :lol:  :lol:

KP

08.07.05
09:59

[quote author=“goldeneagle”]samo 6te vi kaja 4e predi 4 godini li4no si kupih omnadren mente ot apteka predi tva ne biah kupuval nikoga omnadren i kato zapo4nah da go vzimam ni6to ne usetih:( o6te si pazia praznite ampuli i kutiikata .togava be6e pulno i s fal6iv retabolil v aptekite taka 4e ne kazvai 4e niama v aptekite kato ne znae6 i ne si se preebaval li4no :twisted:

Само ще ти кажа да пишеш на кирилица!
vanisher

В интерес на истината, лично на колко апарата го анализира за да разбереш че е менте?

ST

08.07.05
20:50

не е задалжително омнадрена да е менте или да не се е хранил правилно
аз имам един приятел на които омнадрена просто не му деиства
сас него сме си вземали 1 кутия
бия аз бие и тои аз качвм сила яко тои нито кила нито сила нито нищо

08.07.05
21:16

и аз имам един приятел дето не му действаше а бая голям цикъл си беше направил.
ама не ядеше много и си пафкаше коза ностра

BO

09.07.05
09:57

ами ако прочетете, характеристиката на омнадрена и от кой вид атлети и за какво се използва предимно - няма да има толкова учудени :)

JO

09.07.05
12:34

vanisher в нашата зала също имаше едино момче което взимаше омнадрен.точно по същия начин 3 седмици по 1 инжекция не качи нито 1 кило но пък от 60 кила почна да вдига 90(за лег става вапрос).На всеки човек действа индивидуално според мен.

10.07.05
12:09

пичове учил сам известно време биология задалбочено и мога да ви кажа че според мене зависи от гените.
Може би има някаква невъзприемчивост към омнадрен, сигурно сте чували има някои хора дето колкот и да пият алкохол не се напиват или бавно се напиват.
Това бе просто пример.

_V

30.07.05
12:47

и как ще различите фалшификата от истинския. Би трябвало да има ваншни белези по ампулите за да се разбере? Някой ако знае нека сподели

31.07.05
09:05

фалшификат в аптеките = глупости

я се осъзнайте малко бре хорица...почетете малко,поразпитайте и тогава пишете глупости

омнадрена започва да действа от 4-та до 6-та седмица,а самият цикал не трябва да е по къс от 8-12 седмици

самото му действие спира поне 2 месеца след поставянето на послендата инжкеция

това е поне при цикал с 500мг седмично..за 250 може да чакате с месеци някакво действие

п.с.

ванишер срам е че си модератор..срам за всички в бб-теам...как може толкова време да си в спорта и от нищо да не разбираш

31.07.05
16:23

бтв има хора без стероидни рецептори

01.08.05
10:39

[quote author=“DarkWolf”]пичове учил сам известно време биология задалбочено и мога да ви кажа че според мене зависи от гените.
Може би има някаква невъзприемчивост към омнадрен, сигурно сте чували има някои хора дето колкот и да пият алкохол не се напиват или бавно се напиват.
Това бе просто пример.

по скоро е трябвало химия да учиш задълбочено  :wink:

DJ

01.08.05
16:46

Един приятел направи цикъл с Омнадрен.
Би си 3 седмици по 1 инжекция.
И каза а и аз забелязах, че не е качил нито 1КГ, нито един СМ, и не е качил абсолютно никаква сила. Възможно ли е да е така?
Много мие интерсно твоя приател  кво е очаквал от тези 3 инжекци

SK

01.08.05
17:47

с 3 инжекциии,само уя му спада:)
да бие още 4 пъти по толкова колкото е бил общо до сега и може да дойде нещо

SN

02.08.05
10:18

Абе вие не знам прости ли сте или какви сте ? Защо да е срам за модераторите ти какво искаш всеки модератор да направи цикъл с всички стероиди, че да знае кой как действа и кога ?! А според мен той искаше да каже 3 седмици по 1 инжекция всеки ден поне аз така го разбрах...

02.08.05
10:29

общо 3 инжекции - по 1 на седмица

И защо трябва да въщате теми отпреди 9 месеца ???

02.08.05
17:50

уау, 3 седмици по 1 всеки ден...снежко я по-добре не се меси

CR

04.08.05
15:56

обяснението е много просто и вече беше направено.
От късите естери мочето не е и разбрало кога са минали през кръвния му ток. Първо защото се слагат всеки или през ден, второ защото са  нищожно количество.
А дългите естери просто не е изчакал да заработят.
Точно затова омнадрен, сустанон са препарати неудобни за употреба от атлети с малък стероиден опит. Те трябва да се слагат всеки или през ден и тогава дългите депа стават големи по количества.
успех

SK

04.08.05
23:50

[quote author=“vanisher”]общо 3 инжекции - по 1 на седмица

И защо трябва да въщате теми отпреди 9 месеца ???

КАТО дам на вижте всички актуални мнения ми я показа тая тема,не съм гледъл че е стара.....

05.08.05
17:27

Айде да лети темата.
Изчерпа се преди 1 година.

vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1