Давам си Старт!

Темата е заключена.

27.03.12
00:08

Привет!(talk)
На 34 год. спешно нуждаеща се от пълна промяна и помощ.:))) Моята цел е да сваля 6 -8кг. Имала съм многократни опити с приемливи постижения,  след това пак се отказвам и всичко наново. Организмът ми е тотално объркан и изтощен от диети, хапчета, сиропи за отслабване, преяждане, глад, режим с протеини, плодове, Аткинс, Пиер Дюкан, 90 дневни чудеса, и т.н. Има резултати, но бързо ми писва еднотипната храна и се предавам. Обичам да ям много, за 2-3 седмици връщам старите обеми и се отчайвам. Имам склонност към преяждане с въглехидрати. Това ме побърква, немога да спра!
От към спорт съм постоянна. Тичане, тае-бо, фитнес към 2 до 3 пъти в седмицата, но е ясно че без хранителен режим нищо няма да ми се получи. Искам да се стегна и да започна, но вече незнам кога какво и колко да ям.
Ще се пробвам тук. Ще пиша всеки ден! :) Моля Ви, напътствайте ме!

27.03.12
07:35

Честит дневник и успех!!! (sun) (F)

Мнението беше редактирано от June101 на 27.03.12 07:35.

27.03.12
07:51

Напиши какво точно правиш като упражнения, повторения във фитнеса. Това, че не си статична е супер, не храната ще да е проблема тук, а тренировките. Храната ще я оправиш, аз ядях като разпрана в началото, даже съм яла, когато не ми се яде, само защото ТРЯБВА, обаче 4 пъти в седмицата - в залата. И бях много доволна от резултатите. Не свалих нито едно кило за 5 месеца, но тялото ми се свиваше ( трупах мускул), после сравнително лесно ( е, на кантар (whew)) махнах 8 излишни килограма ( мазнооооо).
Съвет номер едно - НЕДЕЙ да гониш бързи резултати, а бъди постоянно. Тук има много хора, които ако видят, че си сериозна, ще ти помогнат. ;) Успех!

P.S. Аз като започнах да чета и да се интересувам и като видях от колко неща зависи, как сваляш и как трупаш кила си казах, че съм живяла в заблуда 24 години :)
Ето нещо полезно: ( особено за твоя вълчи глад към въглехидрати)

http://www.bb-team.org/articles/3850_barz-metabolizam-baven-metabolizam

http://www.bb-team.org/articles/3553_insulinova-rezistentnost

http://www.bb-team.org/articles/3835_kravna-kartina

http://www.bb-team.org/articles/3992_periodichno-gladuvane-intermittent-fasting

27.03.12
21:51

Благодаря ви за вниманието и за инфото от линковете. :)
Днешното меню
1. 2 препечени филийки, омлет от 3 яйца, домат        ядяха ми се още филйки
2. свинска пържола около 200гр, доматена салата
3. огромна салалта със зехтин и 2 пилешки пържоли    и не ми стигнаха
4. 1 грейпфрут
храната ми е малко, яде ми се още

Тренировка
1. клек с лост 20кг 3х6
2. суинг с 9кг 4х12
3. комремни преси 4х15
4. трицепс сгъване зад врат 4х5кг
5. упражнения за гърди бутане от седеж не си спомням ,но бяха към 10 повторения
6. скрипец за гръб 3х30кг
7. военна преса с 15кг  3х8
6. бицепс сгъване 6х12

колело 15 мин.

28.03.12
07:50

Прави ми впечатление, че тренираш много мускулни групи на едно, ако ходиш 3 пъти във фитнеса, значи може да сложиш по още 2-3 упражнения за големите и да ги разделиш. Примерно вчера правиш класически клек - 4-5 серии като почнеш с по-малко кила и стигнеш до по-големи, ама не до максове, ами такива, с които да си направиш 8-10 повторения, преден клек, напади с дъмбели, бедрено сгъване/разгъване, аддуктори може, суингове, после коремни и т.н.
В друг ден вече си обръщаш внимание на гърдите - лежанки, полулегове с дъмбели, флайс ( пек дек), кросовъри на скрипец, бърпита колкото можеш + трицепс - 2 упражнения по минимум 3-4 серии и 8-10 повторения ( с нормална тежест).
И т.н. и т.н.
Идеята ми е, че само с едно упражнение за мускулна група няма да постигаш кой знае какви резултати.
Научи се да скачаш на въже, много е яко след тренировка да си подскачаш ;), по -добре от велото.

28.03.12
15:58

като не може да пазите диети, не се оплаквайте - мене да не би да не ми се яде сладолед лятото или шоколад, или пица????????/
Ама не ям и се харесвам!
Какво значи “не мога” и ” имам склонност”..................... значи все още се понасяш като се погледнеш в огледалот.

28.03.12
22:26

Днес без спорт.
Храната
- Омлет  с  3 яйца, 2 филйки хляб   
-  Пилешки пържоли около 250-300гр., зелева салата, зехтин 
- Свинска пържолка 150 гр., домат, 2 филйки хляб   
- Пилешки пържоли 250-300гр. , голяма салата, зехтин   
- 2 грейпфрута

29.03.12
08:07

казано от Nora Ivanova на 28.03.12, 22:26:

Днес без спорт.
Храната
- Омлет  с  3 яйца, 2 филйки хляб   
-  Пилешки пържоли около 250-300гр., зелева салата, зехтин 
- Свинска пържолка 150 гр., домат, 2 филйки хляб   
- Пилешки пържоли 250-300гр. , голяма салата, зехтин   
- 2 грейпфрута

имаш 750 гр месо, което и за мъж е много, че и 3 яйца...че и 4 филии хляб. Перфектно меню за мускулна маса...а при жените и за МАС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1