28.03.12
18:38
Моля, вижте това :
Е аз лично се втресох,още повече,че ми предстои.
Ама кво да се прави,хванах се на хорото.
Complete as many reps as possible in 7 minutes following the rep scheme below:
3 Barbell Thrusters - 135 lbs
3 Chest to Bar Pull Ups
6 Barbell Thrusters - 135 lbs
6 Chest to Bar Pull Ups
9 Barbell Thrusters - 135 lbs
9 Chest to Bar Pull Ups
12 Barbell Thrusters - 135 lbs
12 Chest to Bar Pull Ups
15 Barbell Thrusters - 135 lbs
15 Chest to Bar Pull Ups
18 Barbell Thrusters - 135 lbs
18 Chest to Bar Pull Ups
21 Barbell Thrusters - 135 lbs
21 Chest to Bar Pull Ups
24 Barbell Thrusters - 135 lbs
24 Chest to Bar Pull Ups…
След него има още...
then…
Complete 10 trips:
50 yard Zercher Walk
12.5+
Темата беше редактирана от ISB на 28.03.12 20:40.
С колко кг. мислиш да правиш “разходката” ?
Щото пише “*Go as heavy as possible” и ми е интересно колко мислиш да сложиш ...
Мнението беше редактирано от Kirilov на 29.03.12 03:27.
Това е клипът, който гледам по 2 пъти всяка сутрин и по 5 пъти всеки ден след тренировква, щом аз мисля някой ден да го правя и затова всеки ден го мъча тоя кипинг ( все по-добре ми се получава), не знам защо ТИ се втрещяваш.
Това е най-мотивиращия клип на света!!!
28.03.12
22:11
Аз да попитам че не съм наясно. Това Кросфит футбол. Пак ли си е към Кросфита или е някаква друга организация. Другото някой от комплексите има са по трудно от обикновения. Каква е разликата като цяло???
казано от Puppy на 28.03.12, 21:27:
Това е клипът, който гледам по 2 пъти всяка сутрин и по 5 пъти всеки ден след тренировква, щом аз мисля някой ден да го правя и затова всеки ден го мъча тоя кипинг ( все по-добре ми се получава), не знам защо ТИ се втрещяваш.
Втрещяването е заради тези 2 реда ;)
Complete 10 trips:
50 yard Zercher Walk
Пък таяа от клипа втрещи мен, даже си приказва със садията, докато прави тръстърите ...
Мнението беше редактирано от Kirilov на 29.03.12 03:36.
казано от Kirilov на 29.03.12, 03:34:
казано от Puppy на 28.03.12, 21:27:
Втрещяването е заради тези 2 реда ;)
Complete 10 trips:
50 yard Zercher WalkПък таяа от клипа втрещи мен, даже си приказва със садията, докато прави тръстърите ...
Тази от клипа е Аnnie Тhorisdottir, не е случайна :)
http://therxreview.therxreview.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/10/annie_cfg1-1024x682.jpg
казано от Puppy на 29.03.12, 09:20:
Тази от клипа е Аnnie Тhorisdottir, не е случайна :)
http://therxreview.therxreview.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/10/annie_cfg1-1024x682.jpg
Ани е №1 за мен! Голяма сладурана, никога не спира да се усмихва. Мачка с лекота, въобще не личи някакво напрежение и въпреки, че стана шампион си остава едно такова свенливо момиченце (което изтласква 90 кг в серии :) )
казано от Марин Маринов на 28.03.12, 22:11:
Аз да попитам че не съм наясно. Това Кросфит футбол. Пак ли си е към Кросфита или е някаква друга организация. Другото някой от комплексите има са по трудно от обикновения. Каква е разликата като цяло???
Пак е кросфит, но комплексите са леко специализирани за говедата от американския футбол. Обикновено работят със сравнително по-големи тежести. SealFit пък е вариацията за тюлени - там пък наблягат на зверската издръжливост и свръхдългите комплекси.
29.03.12
10:07
(bow) Мерси!
Ей Деца :D
Вие май не четете внимателно ;)
Оргиналният вариант е с 45 кг.,тука са сложили 62.
А Честито.
Иначе 12 завършени +13 тръстъра. 60 кг.
Зерчера заменен с Фермерска 2х70-80 кг.
Колегата е по-специалист в Стронгмена така каза.
3 х 25-30 м.
казано от Vic на 29.03.12, 10:03:
казано от Марин Маринов на 28.03.12, 22:11:
Пак е кросфит, но комплексите са леко специализирани за говедата от американския футбол. Обикновено работят със сравнително по-големи тежести. SealFit пък е вариацията за тюлени - там пък наблягат на зверската издръжливост и свръхдългите комплекси.
SealFit е за безделници някои от комплексите могат да стигнат 2 :Dчаса нагоре