Л-карнитин - Русе - от къде да си го купя?

09.07.05
22:54

Здравейте, искам да си купя Л-карнитин, но незнам къде в Русе се продава??? Някой знае ли? Имате ли представа?

В моята зала не продават добавки :(

А и колко струва горе долу? Искам онзи Nutrim ли какъв беше да си взема :D

09.07.05
23:29

и аз съм от русе.в коя зала тренираш?в ялта има магазин за хранителни добавки както и в моита зала така и в много други

09.07.05
23:44

[quote author=“ridddick”]и аз съм от русе.в коя зала тренираш?в ялта има магазин за хранителни добавки както и в моита зала така и в много други

Ами кажи ми повече! Под Ялта какво разбираш? Онази която беше зад текстила, там към “Пасата”? Тя в момента работи ли? До колкото знам ремонт правиха.
Щом има в много други изброй ми няколко моля те! И къде се намират!

Благодаря предварително!

LA

10.07.05
00:01

каде към пасата... :?: Фитнес “Олимпия” в “Дружба” има някви боклуци на Мусаши - провери!

10.07.05
22:15

ми в ялта на втория етаж има магазин за хранителни добавки в единия край.а иначе аз ходя в тая зала Славянко от 4месеца и си е там още зад текстила.ти в коя зала тренираш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1