28.03.12
18:53
Здравейте, пичове и пичеси! Ами проблема ми е, че реших да почна пак да тренирам, напрайх една тренировка, заболя ме сичко, изчаках няколко дена, пак почнах,но тоа път направих по малко /набирания/ и на третия ден едва направих съвсем малко. дафак? Усещам, че имам енергия и сичко, но мускулите ми ме предават. Някви идеи?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.03.12 23:01.
Като за начало вземи си оправи речника!
Работата е там, че си отвикнал и за това не ти се получават нещата. Потренирай известно време и ще се оправиш.
Дефакто си се превърнал от пич в пичеса (егати думата, чес’но). Обърни процеса като започнеш и не спираш да тренираш, ядеш, спиш и пишеш като пич.
Наяждаш се, наспиваш се и си готов. Не знам, каква помощ очакваш, но обикновено лечението на подобен “нож в гърба” е шут в г@Z/\.
28.03.12
19:20
Ми пичка звучи грозно ве, мой. Оценявам, че се притеснявате за речника ми, ама не това ме вълнува. Силата ми всеки ден пада без причина и не знам кво става.
28.03.12
19:35
казано от Момчил на 28.03.12, 19:20:
Ми пичка звучи грозно ве, мой. Оценявам, че се притеснявате за речника ми, ама не това ме вълнува. Силата ми всеки ден пада без причина и не знам кво става.
Вероятно пропорционално с акъла, а иначе по темата- тренировки и въстановяване това е проблема
28.03.12
19:57
И аз си мисля, че може да е от възстановяването. Студент съм и спя малко наистина. И манджата е по-оскъдна. Сигурно това ще да е.
Офтопик: Харесва ми как един като ме сдъфче и сички отдолу решавате да го последвате. Странно, но факт.
28.03.12
20:06
казано от Момчил на 28.03.12, 19:57:
И аз си мисля, че може да е от възстановяването. Студент съм и спя малко наистина. И манджата е по-оскъдна. Сигурно това ще да е.
Офтопик: Харесва ми как един като ме сдъфче и сички отдолу решавате да го последвате. Странно, но факт.
Не се храниш, както трябва, не спиш и питаш кво става - е не можа ли сам да си отговориш на въпроса?
Замисли се по въпроса, че има за какво да те нападат!
Дано не си студент по медицина, да не дава Господ. А когато искаш помощ, хубаво да проявиш уважение към хората, които ще те четат.
28.03.12
23:01
(1) Научаваш се на уважение.
(2) Променяш начина си на изразяване.
С този език - в квартала, моля.
Тук той не е подходящ и не се толерира.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.12 23:02.