29.03.12
01:50
Здравейте. На 20 години съм, от скоро започнах пак да тренирам след прекъсване от 8 месеца. Висок съм 190 килограма и тежа 100 килограма. Искам да сваля за 2-3 месеца десетина килограма. Диети, упражнения, всичко е ясно. Искам да пия Л-карнитин. Бихте ли ми препоръчали някоя определена марка и кой вид е най-добрият? И вярно ли е, че мога да бия Л-карнитин само един месец, защото след това няма смисъл? А след като изтече този месец какво бих могъл да пия?
Искам да уточня, че не искам да се тъпча с много добавки и т.н, а нещо най-основно, колкото да ми помага при упражненията и храненето. Проблемът е, че нямам много големи финанси (не повече от 50 лева на месец за доабвки).
Мерси предварително. : )
29.03.12
03:22
Така...тази тема дава допълнителна информация към другата ти(тази с вега теста). Първо - трябва да започнеш да се храниш добре. Само л-карнитин няма да свърши магии с теб. Второ, да, л-карнитина се пие с почивка, защото след около месец му се губи ефекта си (тялото се адаптира към него). Отново питам - дай ни повече информация - хранене, тренировки и т.н. За конкретна марка - не знам дали е позволено, но разгледай магазина в сайта, ориентирай се по ревютата на продуктите :)