връщане към стероидите...?въпроси...помощ!

Темата е заключена.

10.07.05
17:24

здравейте,
на 30 год. съм в момента и от около година започнх да тренирам. Преди около 15 год тренирах усърдно и добре се бях развил, но се наложи да спра. Тогава основно се поддържах с РЕТАБОЛИЛ, БИОНАБИЛ, ЕФИДРИН, гейнъри на МЛО и УЕНЪР. Сега искам да се налеея добре, но безкрайно не съм запознат със сегашните стероидите. Все пак медицината постоянно се развива  :) .Насочил съм се към МЕТАН за момента, но не зная как да го взимам, необходим ли е друг продукт, по- колко и т.н.В момента карам на Креатин, глутамин, сурватка. Ако някой може да ми предложи какво да вземам (парите не са от значение, предпочитам да е орално) или да ми даде да прочета нещо ще съм благодарен. изчетах доста по форумите и сайтовете, но не мога да преценя кое колко си заслужава! Търся някъква схема за качване, но без сериозно омазняване т.с. ще гоня максимален баланс между големина и релеф. В момента съм 90 кг. и 180 см.. Благодаря Ви предварително!
П.С. знам колко е тъпо да се задават постоянно такива селски въпроси: кажете какво и колко да пия че да стане прасе...., но вярвайте ми нямам избор.... тотално се изгубих в недрата на съвременната химия.

10.07.05
18:08

Eee че добре метанче, то и бионабола си е още популярен така, че да ти кажа нещата не са се променили много поне по мое мнение.
Въпреки че за много пари сигурно ще има и някакви по здрави химии (стероиди де) но ще ти излезе солено.
Сега се стих да питам горе долу колко е цената на Метана?

10.07.05
21:35

руския е 18 лв за 1 блистер по 5 мг, този на бритиш дракон 160 лв. за 500 таблетки по 10 мг.

Eee че добре метанче, то и бионабола си е още популярен така, че да ти кажа нещата не са се променили много поне по мое мнение.

въпреки, че теоритично двата компонента са еднакви (понежа са изградени въз основа на един и същи елемент), чувам, че метана бил доста по сериозен... или се лъжа. Въпроса ми по- скоро бе ако започна някъква фаза с какво е подходащо да се започни и как да се пие! в смисъл аз на времето съм вземал бионабол в пирамида от 10 мг до 80 мг на ден и се дублира с нераболил и ретаболил:
1. първа седмица нераболил
2. втора седмица ретаболил
3. през две седмици ретаболил
4. всеки ден пирамида от бионабол, докъто се стигне до 80 гр. дневна и тогава се слиза по пирамидата
През цялото време се вкарва сериозно количество гейнър и чист белтъчен с ефидрин.
За това знам че има сериозен ефект, но просто се чудех няма ли нещо по- ново, по- мощно или пък с по- малко вредни реакции и т.н.
Благодаря Ви отново предварително!

11.07.05
00:49

[quote author=“perkata”]

руския е 18 лв за 1 блистер по 5 мг, този на бритиш дракон 160 лв. за 500 таблетки по 10 мг.

айде стига глупусти... варви по 20-22 ст. хапчето, т.е. 200 таблетки - 40 лв.

11.07.05
07:28

[quote author=“kibi”][quote author=“perkata”]

айде стига глупусти... варви по 20-22 ст. хапчето, т.е. 200 таблетки - 40 лв.

мисля, че и аз това съм казал. Руския 100 хапа са 16 лв. т.с. върви по 16 ст.

11.07.05
11:55

Ко питаш мене ако е за такива големи количества чак до 80 мг по хубо го пии на пирамида.До колкот сам виждал аз е на седмива първа седмица да кажем 10 мг , 2-рата 20 мг и така...
А пуснал сам една тема за ПРОТЕКТОРИТЕ виждам че си запознат, ама по добре пргледаи че с тез 80 мг ако не си зимаш протекторите може са повредиш сериозно!
говоря за Бионабола де!
За метана има ли вариант при които зимам по малко от 100 хапа?Смисал да пробвам как ми деиства?
Да кажем 1 скатула като за начало?
Бтв в аптеките има ли го?
Аре поздрави!
[quote author=“perkata”]

въпреки, че теоритично двата компонента са еднакви (понежа са изградени въз основа на един и същи елемент), чувам, че метана бил доста по сериозен... или се лъжа. Въпроса ми по- скоро бе ако започна някъква фаза с какво е подходащо да се започни и как да се пие! в смисъл аз на времето съм вземал бионабол в пирамида от 10 мг до 80 мг на ден и се дублира с нераболил и ретаболил:
1. първа седмица нераболил
2. втора седмица ретаболил
3. през две седмици ретаболил
4. всеки ден пирамида от бионабол, докъто се стигне до 80 гр. дневна и тогава се слиза по пирамидата
През цялото време се вкарва сериозно количество гейнър и чист белтъчен с ефидрин.
За това знам че има сериозен ефект, но просто се чудех няма ли нещо по- ново, по- мощно или пък с по- малко вредни реакции и т.н.
Благодаря Ви отново предварително!

11.07.05
16:32

да де. точно в пирамида се вземат: първата седмица по 10 мг на ден, втората по 30, третата по 40 и т.н. Защитни естествено се вземат. На времето беше актуално КАРЗИЛ. В момента в някои аптеки свободно може да си купиш БИОНАБОЛ на дупница от залежели партиди, понеже завода вече не го произвежда, но кофтито е че основно са останали от по 2 мг, което си е вземане на цяла шепа.
Идеята ми бе някой да ме насочи към новите съвременни препарати. За самия метан гледам хиляди пирамиди се предлагат , но основно от начинаещи химикали, които не са много наясно нито с идеята на стероида, нито със състваките на определени сублементи нито дявол.... чули не дочули от някой по- едър :twisted:  в залата за нещо и се опитват вече да тренират другите.... познавам един който си бие по две бинбила  :idea: на седмица и много сила му дава :?: , ама не пие протеин, защото увреждал много :lol:

11.07.05
16:52

сажаляжам аз маи не сам човека, от скоро си имам работа със стероидите!Нямам идея какво може да е ново.
А бионабола верно поне за сега трябва да се разчита на запаси :) и с тез по 2 мг си е мачение!
Иначе карсил да има и едно против гинекомастия и нолвадекс ли как беше БГ Аналога забравих!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1