Според мен е доста странно,ако може някой да помогне

29.03.12
17:50

Получи се така,че имам леко очертани плочки на корема,но под тях все още си имам малко коремче,ако може да ми дадете насоки как да се храня и какво друго да правя за да го изчистя и след това да е хубав и стегнат..висока съм 165 см и тежа 52 кг

Под коремче да разбирам мазнина или надут корем? Ако е мазнина разгледай в сайта хранителните режими и си избери един, има много примерни из форума. Ако е надут корем спри газираното и яж по 4 5 пъти на ден по малко. Също течностите не ги приемай с храната, а между храненията за да не се пълни стомаха.

Или са висцерални мазнини :)

29.03.12
18:16

Не,не мисля,че е подут,спрях газираното преди няколко месеца. А освен хранителен режим,какви упражнения да правя? Благодаря много предварително :)

Как така мазнини под плочките, смисъл може и да е възмножно, просто не бях чувал до сега.Иначе по темата,52 кила си, не знам колко още искаш да отслабваш.Просто разгледай някакъв режим и си тренирай и всичко ще дойде.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 29.03.12 18:35.

29.03.12
18:57

И аз бях чела на доста места,но сега видях,че наистина можело да стане :// плочките ми са леко изразени и са в горната част на корема а самите мазнини са в долната част на корема :////

Aaaaa ясно. Сега разбрах. Ами има едно упраждение Вакуумки.

29.03.12
19:30

Благодаря. А горе-долу по колко серии и по колко в серия,до колкото знам не трябва да се правят всеки ден защото коремните мускули трябва да си почиват или греша :?

Мнението беше редактирано от Mariya Karavasileva на 29.03.12 19:30.

29.03.12
19:31

При мен е същият проблема.Иска да каже,че като стегни корема плочките се виждат,но върху тях има мазнини,а долната част е покрита само с мазнини.Аз правя “Вдигане на краката от вис”,не съм пробвал Вакуумките все още :)

Каквито и упражнения да правиш няма да свалиш мазнината. Точно когато остане мазнина в долната част на корема (която се чисти най-трудно) ти трябжа диета и кардио тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1