Помогнете на новака.

29.03.12
20:35

Здравейте.Нов съм в този занаят и искам да си изесня много неща. Проблемът е, че колкото повече чета и разпитвам толкова повече се обърквам.На 17 години съм висок съм 194 см. и тежа 94 кг.(преди да започна тренировките бях 104кг.).Нито съм дебел, нито релефен.И не мога да реша какво да права. Да кача малко ММ и тогава да правя релеф, или обратното. Обиколката на бицепса е 41 см. и ми се иска още малко да наедрея. Бях чел, че хората с повече подкожни мазнини по-трудно качват ММ и от там идва объркването. Балансиран мезоморф съм(поне така си мисля).От два месеца и половина се занимавам с фитнес и има видими резултати. Не вземам никакви добавки и не мисля. Също така може да ми препоръчате някоя хубава програма, че не мога да си намеря подходяща. Благодаря предварително.

Качи някоя снимка да те видим що за мезоморф си, че тогава другите работи.

29.03.12
21:13

Споменах, че не съм сигурен към кой тип тяло спадам, но като чета статиите за типовете тела най-добре отговарям на мезоморф.

По каква програма тренираш в момента?

30.03.12
08:37

По тази http://www.bb-team.org/workout/4177_fitnes-programa-za-muskulna-masa-pri-mezomorfi но съм и направил малки промени.

01.04.12
10:17

Някой няма ли да ми препоръча нещо?

Какво да ти препоръчаме?Нито знаем как изглеждаш, нито нищо.Според целите си реши дали искаш да правиш релеф или да качваш ММ.

01.04.12
11:21

Ми като за начало целта ми е да кача малко ММ.

Качването на ММ става с добър хранителен режим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1