с воля и мотивация - няма непостижими цели.. :]

Темата е заключена.

30.03.12
09:55

Здравейте ..отново..Понеже не знаех как да постъпя ще копирам линка от темата ми (която си мислих ,че е дневник) и ще го поставя тук. -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60049 .Не знам дори дали имам право да го правя..дано ми е простено ,защото съм нова тук. :/

закуска: 4-5 суп. лъжици овесени ядки с банан и половин ябълка вътре.
тичане -на интервали 15 мин (2мин. тичане 1мин. ходене)
м.з.: ябълка
обяд: предвидено - 150гр сирене ,зелена салата и голям картоф +3 парченца луканка и 4-5 маслини
м.з.:в училище най-вероятно ще хапна някой плод
вечеря: пилешка пържолка ,голяяяяяяяма зелена салата
Реших да се водя по принципа на така наречената “Проста диета” или в яденето на плодове,зеленчуци,пилешко месо,риба,картофи иииии ориз ..неограничено ,но реших да включа обезмаслено мляко и извара

Мнения ? :/

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 30.03.12 09:58.

Здравей,

Няма нужда от нова тема. Щом си решила, че искаш да е дневник, ще преместя другата ти тема в този раздел.

Тази я архивирам.

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1