29.03.12
17:36
Вчера си купих от магазин Лидл извара на Манчо и Румка 500гр разфасовката, та искам да питам някой дали я е пробвал и дали е добра.. Като за първо ядене много ми хареса ама каква е.. Опаковката е като на Дядо Либен старата бяла обвивка. :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 29.03.12 17:47.
казано от tomboxer на 29.03.12, 17:36:
Манчо и Румка
Името направо изкъртва. Само заради това си заслужава да си я купуваш. :) Не съм я опитвал за съжаление. Аз лично харесвам най-много изварата на дядо Либен. Обезмаслена е(феновете на мазнините моля да не скачат за мен лично това е предимство) и в Метро я има в разфасовки по 1 кило на цена 3.11лв.
Мнението беше редактирано от Георги на 29.03.12 23:03.
Като четох теми из форума много я хвалят изварата, ама в нашият град няма Метро.. :( Е какво да направя такова е името на изварата :)
Мнението беше редактирано от tomboxer на 30.03.12 05:55.
Аз си бях взел веднъж такава извара - става. Вътре имаше и по-едри парчета, все едно има и трошено сирене. Като вкус е ОК.
Мнението беше редактирано от NeDD на 30.03.12 08:42.
Тове е най-гадната извара,която съм яла.Мирише ужасно, консистенцията й е полутечна...да не говорим,че на етикета не е обозначено буквално нищо.Много са ми съмнителни повечето марки в Лидл и тази не прави изключение.
Купувала съм извара Манчо и Румка :D преди бая време(от Лидл или Пени?!?) . Прочетох на етикета , че съдържа сухо мляко и не я й опитах , ‘щото съм психопат :D Сега не знам , какво е положението...
казано от Elle ea на 30.03.12, 14:19:
Тове е най-гадната извара,която съм яла.Мирише ужасно, консистенцията й е полутечна...да не говорим,че на етикета не е обозначено буквално нищо.Много са ми съмнителни повечето марки в Лидл и тази не прави изключение.
Уоу, явно е до партида. Аз само веднъж съм я взимал, но изобщо не беше течна, а напротив. Даже по скоро биеше на трошено сирене и като вид и вкус, отколкото на извара.
казано от Elle ea на 30.03.12, 14:19:
Въобще не е така поне тази, която взех. Ще я изям тази и ще купя още една/две да видя как ще е. В нашият град няма изварата на Маджаров или на Дядо Либен, и ще купувам тази май. :)