29.03.12
14:20
Купих си 5 либри на тази марка и първоначално останах доволен от вкуса поне. На втория ден си направих в шейкъра двойна доза сутринта. Една изпих на момента и другата я взех за работа (както правя винаги). Към 14:00 ч. реших да си го изпия, но беше станало гъсто като боза.
Мнения :?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.03.12 14:41.
29.03.12
15:22
#1
Да потвърдим - разтворил си две дози протеин, като си изпил половината, а другата си оставил в шейкъра? Pure-a по принцип е сравнително гъст, а при по-малко вода, в която е разтворен, става наистина бозест.
29.03.12
15:24
#2
Протеина на Pure е с доста по-гъста консистенция от други. Две дози в един шейкър е много. Ако се притесняваш, че е развален или нещо подобно - не, не е.
29.03.12
15:37
#3
Този продукт има чудесна разтворимост, не е там проблемът. Шейкът просто има по-гъста и плътна консистенция в сравнение с повечето подобни продукти на пазара. Нормално е за този протеин, всичко е ОК.
29.03.12
16:14
#4
казано от Kamen на 29.03.12, 14:20:
Купих си 5 либри на тази марка и първоначално останах доволен от вкуса поне. На втория ден си направих в шейкъра двойна доза сутринта. Една изпих на момента и другата я взех за работа (както правя винаги). Към 14:00 ч. реших да си го изпия, но беше станало гъсто като боза.
Мнения :?
Значи забъркал си двойна доза, едната част си изпил, а другата си оставил за 5-6 часа по-късно? Ти за коагулация чувал ли си? Защо по дяволите си взимате нещо, което дори не знаете, как се пие, а да не говорим, че си нямате понятие от елементарните му свойства?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.12 16:15.
Абе Хънтър, като не искаш да дадеш отговор, защо изобщо пише нещо :@
Питам, защото от година и половина правя всеки божи ден тази процедура в 500 мл. вода слагам 2 дози и едната я оставям за работа.
Сега с тази марка за първи път след няколко часа ми се сгъстява протеинът. С другите брандове не ми се бе случвало. И да, по-гъст е, но за това слагам повече течност и пак си е нормален. Но това, което изпих в 14:00ч. нямаше нищо общо с нормално разтворен протеин - беше буквално във вид на вода, а и вкусът му се беше леко изменил (последното може и да съм си втълпил).
29.03.12
16:40
#6
казано от Kamen на 29.03.12, 16:31:
Абе Хънтър, като не искаш да дадеш отговор, защо изобщо пише нещо :@
Питам, защото от година и половина правя всеки божи ден тази процедура в 500 мл. вода слагам 2 дози и едната я оставям за работа.
Сега с тази марка за първи път след няколко часа ми се сгъстява протеинът. С другите брандове не ми се бе случвало. И да, по-гъст е, но за това слагам повече течност и пак си е нормален. Но това, което изпих в 14:00ч. нямаше нищо общо с нормално разтворен протеин - беше буквално във вид на вода, а и вкусът му се беше леко изменил (последното може и да съм си втълпил).
Той ти отговори,ако беше проверил какво означава коагулация щеше да разбереш че през тази година и половина си си хвърлял по една доза в “кофата” ...
29.03.12
17:00
#7
казано от Kamen на 29.03.12, 16:31:
Абе Хънтър, като не искаш да дадеш отговор, защо изобщо пише нещо :@
Посещението при очен лекар ти е особено наложително!
29.03.12
19:53
#9
казано от Madboy на 29.03.12, 17:06:
Дано и монохидрата не си оставял така за работа :D
Не бих се учудил все пак е автор на следната крилата фраза:
казано от Kamen на 19.03.12, 11:47:
...може да комбинираш с КЛА ( лимонено свързана киселина).
Чудя се при такива знания, как може човек да държи тон, като в последното си мнение (tmi)
п.п. Добре, че тези дни съм в чудесно настроение, че какво щеше да прочете (swear)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.12 19:53.
29.03.12
20:13
#10
Гошка, 90дд много ти дава май!
29.03.12
20:43
#11
Каменчо ако така трябваше да се приема протейна , то щеше да се продава в течно а не в твърдо-разтворимо състояние ... ;)
Че защо да губи свойствата си? Какво ще му стане на протеина, като стои повече във вода (освен че коагулира)?
30.03.12
15:51
#13
казано от Kini на 30.03.12, 15:38:
Че защо да губи свойствата си? Какво ще му стане на протеина, като стои повече във вода (освен че коагулира)?
Добре де преди да напишеш въпроса не прочете ли, що е то коагулация?
казано от head_hunter на 30.03.12, 15:51:
казано от Kini на 30.03.12, 15:38:
Че защо да губи свойствата си? Какво ще му стане на протеина, като стои повече във вода (освен че коагулира)?
Добре де преди да напишеш въпроса не прочете ли, що е то коагулация?
Да, прочетох и никакъв протеин не изчезва от коагулацията :)
31.03.12
00:12
#15
казано от Kini на 30.03.12, 17:55:
Да, прочетох и никакъв протеин не изчезва от коагулацията :)
За подобни приказки по биология и химия не пишат ли двойки? :D
Хора, апелирам сериозно - ходете на училище!
п.п. Ако ми беше дете, щеше тази вечер да си вечерял учебник по биология-натюр :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.03.12 00:35.