Разтворимост на протеин на Pure Nutrition?

29.03.12
14:20

Купих си 5 либри на тази марка и първоначално останах доволен от вкуса поне. На втория ден си направих в шейкъра двойна доза сутринта. Една изпих на момента и другата я взех за работа (както правя винаги). Към 14:00 ч. реших да си го изпия, но беше станало гъсто като боза.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.03.12 14:41.

Да потвърдим - разтворил си две дози протеин, като си изпил половината, а другата си оставил в шейкъра? Pure-a по принцип е сравнително гъст, а при по-малко вода, в която е разтворен, става наистина бозест.

Протеина на Pure е с доста по-гъста консистенция от други. Две дози в един шейкър е много. Ако се притесняваш, че е развален или нещо подобно - не, не е.

Този продукт има чудесна разтворимост, не е там проблемът. Шейкът просто има по-гъста и плътна консистенция в сравнение с повечето подобни продукти на пазара. Нормално е за този протеин, всичко е ОК.

HE

29.03.12
16:14

казано от Kamen на 29.03.12, 14:20:

Купих си 5 либри на тази марка и първоначално останах доволен от вкуса поне. На втория ден си направих в шейкъра двойна доза сутринта. Една изпих на момента и другата я взех за работа (както правя винаги). Към 14:00 ч. реших да си го изпия, но беше станало гъсто като боза.

Значи забъркал си двойна доза, едната част си изпил, а другата си оставил за 5-6 часа по-късно? Ти за коагулация чувал ли си? Защо по дяволите си взимате нещо, което дори не знаете, как се пие, а да не говорим, че си нямате понятие от елементарните му свойства?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.12 16:15.

29.03.12
16:31

Абе Хънтър, като не искаш да дадеш отговор, защо изобщо пише нещо :@
Питам, защото от година и половина правя всеки божи ден тази процедура в 500 мл. вода слагам 2 дози и едната я оставям за работа.
Сега с тази марка за първи път след няколко часа ми се сгъстява протеинът. С другите брандове не ми се бе случвало. И да, по-гъст е, но за това слагам повече течност и пак си е нормален. Но това, което изпих в 14:00ч. нямаше нищо общо с нормално разтворен протеин - беше буквално във вид на вода, а и вкусът му се беше леко изменил (последното може и да съм си втълпил).

PH

29.03.12
16:40

казано от Kamen на 29.03.12, 16:31:

Питам, защото от година и половина правя всеки божи ден тази процедура в 500 мл. вода слагам 2 дози и едната я оставям за работа.
Сега с тази марка за първи път след няколко часа ми се сгъстява протеинът. С другите брандове не ми се бе случвало. И да, по-гъст е, но за това слагам повече течност и пак си е нормален. Но това, което изпих в 14:00ч. нямаше нищо общо с нормално разтворен протеин - беше буквално във вид на вода, а и вкусът му се беше леко изменил (последното може и да съм си втълпил).

Той ти отговори,ако беше проверил какво означава коагулация щеше да разбереш че през тази година и половина си си хвърлял по една доза в “кофата” ...

HE

29.03.12
17:00

казано от Kamen на 29.03.12, 16:31:

Посещението при очен лекар ти е особено наложително!

29.03.12
17:06

Дано и монохидрата не си оставял така за работа :D

HE

29.03.12
19:53

казано от Madboy на 29.03.12, 17:06:

Дано и монохидрата не си оставял така за работа :D

Не бих се учудил все пак е автор на следната крилата фраза:

казано от Kamen на 19.03.12, 11:47:

...може да комбинираш с КЛА ( лимонено свързана киселина).

Чудя се при такива знания, как може човек да държи тон, като в последното си мнение (tmi)

п.п. Добре, че тези дни съм в чудесно настроение, че какво щеше да прочете (swear)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.12 19:53.

Гошка, 90дд много ти дава май!

29.03.12
20:43

Каменчо ако така трябваше да се приема протейна , то щеше да се продава в течно а не в твърдо-разтворимо състояние ... ;)

30.03.12
15:38

Че защо да губи свойствата си? Какво ще му стане на протеина, като стои повече във вода (освен че коагулира)?

HE

30.03.12
15:51

казано от Kini на 30.03.12, 15:38:

Че защо да губи свойствата си? Какво ще му стане на протеина, като стои повече във вода (освен че коагулира)?

Добре де преди да напишеш въпроса не прочете ли, що е то коагулация?

30.03.12
17:55

казано от head_hunter на 30.03.12, 15:51:

казано от Kini на 30.03.12, 15:38:

Добре де преди да напишеш въпроса не прочете ли, що е то коагулация?

Да, прочетох и никакъв протеин не изчезва от коагулацията :)

HE

31.03.12
00:12

казано от Kini на 30.03.12, 17:55:

Да, прочетох и никакъв протеин не изчезва от коагулацията :)

За подобни приказки по биология и химия не пишат ли двойки? :D
Хора, апелирам сериозно - ходете на училище!

п.п. Ако ми беше дете, щеше тази вечер да си вечерял учебник по биология-натюр :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.03.12 00:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1