29.06.05
22:00
Става дума за продукта на Мусаши - Fat Loss Formula, някой ползвал ли го е? Има ли ефект при по-възрастни хора (към 30-40), които не ходят на фитнес ??
Здравей!Аз лично съм го пила 2 пъти, но за да има ефект задължително трябва да спазваш диета!А и аз тренирам доста сериозно 5 пъти в седмицата в зала и 3 пъти седмично- кардио на кростренажор в къщи.При мен така имаше ефект- незнам дали от него или заради диетата и тренировките, но определено се чувствах по- жизнена преди тренировка от него!
Да този продукт пък и всички останали за сваляне имат действие единствено ако се спазва диета и поне малко се тренира.Възрастта не е толкова от значение,но да не правиш нищо и да се очаква да се сваля от това....такива филми няма...загуба на пари си е
Аз на скоро го пробвах и мога да кажа, че съм очарован от този подукт!! Догодина започвам чистенето направо с него,тази година пробвах първо най-различни фет бърнъри и прословутия л-карнитин, докато се прежаля да се изръся малко повече, но заслужава си, вервайте ми! Разбира се, че свалиш килограми без да ходииш на фитнес, ама без кардио нанайки!! :P
11.07.05
14:28
Ами Л-карнитина на Мусаши е по-скъп от Fat Loss Formula :)
19.07.05
10:36
Ами и аз съм от тияа по-възрастните, :wink: , пих го - съчетано с диета и здрави тренировки във фитнеса + кардио (3хседмично и двете) и имаше ефект. Обаче има един сериозен недостатък - абсолютно противен е на вкус. Колкото и да съм доволна от тоя продукт, след първото шише никога не бих повторила.
20.07.05
15:04
[quote author=“Chrisich”]Крайната цел изисква жертви. :)
Абе аз бих го нарекла така - Трябва да си напълно отчаян, че да пиеш тая работа. Приличаше ми на рибешка мърша на вкус, да ме прощавате... :lol:
Това не ти е коктейл. Пиеш го за да има ефект, а не за да ти е вкусно. И продукта е мн добр между другото.
21.07.05
09:00
[quote author=“kaloian.georgiev”]Това не ти е коктейл. Пиеш го за да има ефект, а не за да ти е вкусно. И продукта е мн добр между другото.
Ти пък не носиш хич на майтап :wink:
22.07.05
14:50
[quote author=“kaloian.georgiev”]Много съм скучен. ;)
Абе важното е сам да не се вземаш много насериозно. Пък тъй като гледам - скучен, ама скромен :wink:
(моята работа - гладна кокошка просо сънува - знаете ли как добре ще ми дойде едно шише от тая смрад, ама като казват, че минавала в кърмата :cry: )
Искам да питам дали е удачен следния прием на Fat Loss Formula: на етикета пише да се приема от 1 до 3 пъти дневно - сутрин на гладно, преди тренировка или вечер преди лягане - аз го пия 2 пъти на ден, като първия прием е преди тренировка, но аз не ходя на тренировка, ако не съм се наял, защото нямам сила да дигна нищо, та се получава следното - наяждам се, пия препарата и тръгвам на фитнес - дали така на пълен стомах ще има ефект ?? Май не :?