Въпрос за т.нар "Вега тест"

29.03.12
02:01

Такам. От скоро тръгнах на фитнес в една зала на центъра, казва се “Флайс”. Понеже и преди съм се опитвал сам да си съставя диета с резултат нулев успех, реших да попитам треньора на залата дали може да ми състави такава. Той реши да ми препоръча т.нар “Вега тест”, където за скромните 80 лева (имало и някакво намаление 50% на хора от залата) ти изследват тялото с био уреди, токове и т.н и разбират какви храни усвоява тялото ти и какво му трябва или не му трябва. Та въпросът ми е - заслужава ли си т.нар “Вега тест”, ще ми помогне ли или това са просто поредните глупости, за да ми вземат парите?

http://www.bb-team.org/articles/4191_kakvo-izmerva-vega-testat

Иначе казано - ако ти се дават 80лв и ги имаш излишни - дай ги. Реален резултат няма да има. За диета :

http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

Другият вариант е да напишеш подробности за себе си(години, ръст, килограми, цел - покачване/сваляне/задържане ; сегашен хранителен режим, какъвто и да е той, тип тренировки и т.н.), за да може да ти се дадат идеи (подчертавам - ИДЕИ, а не да ти сервираме готов режим). Поздрави!

29.03.12
07:33

Горещо ти препоръчвам да идеш на врачка, ефектът ще е абсолютно същия, но за сметка на това са по-убедителни и вероятно по-евтини (врачките). :D

Виждал съм препоръки, направени след вега-тест. Честно казано не се различават особено от препоръките за здравословно хранене, които ще откриеш тук (в сайта и форума). Имаш два варианта - (1) да дадеш 80 лева и да си направиш теста и (2) да отделиш време за четене на материалите в BB-Team. Въпрос на избор и... портфейл. :)

29.03.12
15:23

Преди като бях зарибен, сигурно едно цяла седмица се занимавах с изчисляване на калории и т.н, и т.н. Нищо не успях да направя сам и накрая толкова ми дотъпя, че никаква диета не си направих. Затова не искам нещо ТОЧНО, но ако може да ми дадете препоръчителна диета, ще съм много щастлив.
Висок съм 190 см, тежа 100 килограма, преди съм тренирал 8 месеца и бях 87 килограма, после спрях да тренирам 8 месеца и сега отново започнах. Мисля да пия Л-карнитин и да правя 3-4 дневна програма и всяка тренировка минимум 30 минити кардио.

30.03.12
03:04

УСПЕХ

Мнението беше редактирано от Мило Мило на 30.03.12 11:39.

30.03.12
08:37

Чудя се дали да се чувствам ощетен,че изчетох километричен пост пълен с простотии или да се чувствам привилегирован,че успях да се разсмея рано сутрин?

30.03.12
23:43

Кое точно ти беше смешно в поста ми : )? Извинявай, че не всички сме се родили фитнес богове и разбираме от всичко.

п.п
И това съвсем, съвсем не беше километричен пост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1