31.03.12
08:57
Идеята ми е в една тренировка да направя максимален брой серии от различни упражнения в рамките на около един час може и малко повече.
Това което съм постигал до този момент е 60 серии за 60 мин, като гледам ра работя със собствено тегло при лег пресата (дори и малко повече) и малко повече от собствено при клек и мъртва тяга. Комбинирам различни упражнения и почти не почивам през цялото време.
Проблема: Упражненията ми се струват много изолиращи (с изключение на тягата) ще ми се самите упражнения да са малко по-комплексни искам умората да е пълна и натоварването максимално и да ми се драйфа. :)
31.03.12
10:08
Е НЕ.....направо се не издържа вече......Ако,съм един модератор директно ти махам темата!
А,сега по нея: Разгледа(прочете) ли комплексите и другите теми тук в раздела? Ако не си-разгледай ги много обстойно! Ако си ги разгледал и си пуснал темата си,значи нищо не си разбрал,от което следва пак да го направиш!
Какво значи 60 серии? Ами,то всяко нещо повече от 1 повт. е серия.Аз,ще направя 60 серии на 200кг. тяга за 60 мин. и пак няма да ми се драйфа,изобщо!
Всеки комплекс,който е за време и виждаш тук в раздела е ИНТЕНЗИВЕН ! Ако,не вярваш пробвай.Но,наистина трябва да се раздаваш на МАКС! Не може да правиш Фран за 10 мин. или Калсу за 60 мин. и да търсиш интензивност! Пак ти казвам,прочети всички теми подробно-няма да сбъркаш!