Препоръчайте ми нова програма..

31.03.12
12:32

Здравейте от около 3 месеца тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa и покачих малко мускулна маса в началото но после каточели ефектът мнооого се забави и ми олекотя малко програма...Тренировката ми продължава само около 40 минути с нея което според мен не е достатъчно,моля препоръчайте ми нова!

Аз съм на 14 години и тренирам от дълго време,като малък съм се занимавал години наред с плуване,ако ви интересува...

31.03.12
14:28

Като за начало увеличи тежестите и яж повече въглехидрати и белтъчини дневно и съм сигурен,че ще продължиш да качваш ;)

S!

31.03.12
15:02

1.Според теб дали след 5 последователни тренировки седмично ще се възстановиш ?
2.Защо мислиш, че 40минути са твърде малко, като се има предвид, че това се повтаря 5 дни?
3.Как тренираш ? Нямам предвид да ми кажеш просто упражненията и сериите, а като отидеш в залата - какво правиш ?
4.Храната качествена ли ти е?

Отговори на тези неща, като естествено подминеш поста на човека над мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1