30.03.12
21:34
34523
Темата беше редактирана от Мечо Пух на 26.05.12 20:02.
31.03.12
12:18
наблягай повече на месото и яйцата като източници на протеин, с кисело мляко трудно стават мускули. а и щом гониш маса, 5 тренировки седмично са много. по-кратки и тежки тренировки с базови упражнения и повече почивка със стабилно хранене, поне според мен това е по-верния път към качване маса.
казано от tsvetelin domushki на 31.03.12, 12:18:
наблягай повече на месото и яйцата като източници на протеин, с кисело мляко трудно стават мускули. а и щом гониш маса, 5 тренировки седмично са много. по-кратки и тежки тренировки с базови упражнения и повече почивка със стабилно хранене, поне според мен това е по-верния път към качване маса.
http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa Тренирам по тази програма,за това ходя 5 пъти седмично.Гледам със сиренето или кашкавала да заместя яйцата,защото ми излизат по-евтино.Всъщност през седмицата на ден приемам 400 гр Въглехидрати,140 гр протеин и максимум 70 гр мазнини.А в дните които почивам приемам всичко разделено на 2,просто да поддържам.Дали трябва постоянно да приемам по много въглехидрати или ми е правилна тактиката с поддържане в дните за почивка ?
Мнението беше редактирано от Мечо Пух на 02.04.12 18:18.
31.03.12
14:57
Какъв е проблема с гърдите ? Ти просто си слаб и ти трябва бая месце :)
31.03.12
19:16
е може да ти излиза по-ефтино, но сирене и кашкавал не правят мускули. а тази програма с 5 последователни тренировки според мен въобще няма да ти даде някакъв добър ефект с маса. мускула расте докато почива, не докато тренира.