помощ за няколко добавки :)

Прескочи до:

09.11.11
20:10

бцаа то ги поръчвам другата седмица
остава сега протеина да уточна и съм 6 :)
в момента съм с BIOTECH USA NITRO GOLD
пия го сутрин с гейнера и след тренировка
по 2 меритилни лъжички (някой ако може да ми каже колко грама е мерителната лъжичка в протеина ще е супер
че май май превишавам дозата )
вечер преди лягане пия на гаспаро миофюжъна една дозичка
кажете какво мислите дали да ги заменям с други дали да оставам само на един ?

09.11.11
20:18

казано от Николай Фараона на 09.11.11, 20:10:

по 2 меритилни лъжички (някой ако може да ми каже колко грама е мерителната лъжичка в протеина ще е супер

Първо за въпроса ти колега - лъжичката на Нитро-голд е 31г от които 23г са протеин.
Колкото до предишният пост относно Голд-стандарт , не мисля , че е добър избор тъй като от доста време следя цените в Щатите,Канада и в  България ... неможе 4.5кг опаковка там да е 135-140$ при 1.40 курс на долара ( 180-190 лева) и това на промоция , а тук виждаш ли някак си във България е 4.5 кг за около 150-160 лева (ако ще да бъде и този от Ирландия , въпреки големите спекулации , че даже се прави в България , без да коментирам къде).Не искам някой сега да седне да ме плюе за Голд-а , просто констарирам интересни факти ( обосновани).Та има достатъчно други избори :) Желая успех!
П.с две лъжички протеин след тренировка - 42 г протеин за твоите кг си е нормално , не го намаляй - евентуално само със закуската нека е една лъжица + гейнера.За преди лягане Фюшъна е удачен вариант или Матрикс.

Мнението беше редактирано от Dominic на 09.11.11 20:23.

09.11.11
20:59

Колега, за ГС нещата, които си писал не са верни! За какви $140 говориш, къде си ги видял не знам, но смятай колко ги следиш цените. И зa официални дистрибутори, съответно дистрибуторски цени не си ли чувал!?

09.11.11
21:07

казано от Dominic на 09.11.11, 20:18:

Първо за въпроса ти колега - лъжичката на Нитро-голд е 31г от които 23г са протеин.
Колкото до предишният пост относно Голд-стандарт , не мисля , че е добър избор тъй като от доста време следя цените в Щатите,Канада и в  България ... неможе 4.5кг опаковка там да е 135-140$ при 1.40 курс на долара ( 180-190 лева) и това на промоция , а тук виждаш ли някак си във България е 4.5 кг за около 150-160 лева (ако ще да бъде и този от Ирландия , въпреки големите спекулации , че даже се прави в България , без да коментирам къде).Не искам някой сега да седне да ме плюе за Голд-а , просто констарирам интересни факти ( обосновани).Та има достатъчно други избори :) Желая успех!
П.с две лъжички протеин след тренировка - 42 г протеин за твоите кг си е нормално , не го намаляй - евентуално само със закуската нека е една лъжица + гейнера.За преди лягане Фюшъна е удачен вариант или Матрикс.

Къде са обосновани тия факти?

09.11.11
21:18

ъъъ начи съм буфкал двойна доза :)
да сменям ли протеините или пак да взимам от тия двата ?

09.11.11
21:47

казано от VEGATA на 09.11.11, 20:59:

Колега, за ГС нещата, които си писал не са верни! За какви $140 говориш, къде си ги видял не знам, но смятай колко ги следиш цените. И зa официални дистрибутори, съответно дистрибуторски цени не си ли чувал!?

Не извинявай - патки паса!Учтиво казах да няма плюеници , ама като ще Ви зная устите заповядайте:
http://www.supplementscanada.com/100_whey_gold_standard_vanilla_ice_cream_optimum_nutrition_10_lb.html
http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html - като намалението от 135$ на 90 е временно.
Ай-херб , USA-supplements и още маса сайтове.
При това са със супер намаления.
Няма да давам повече сайтове , защото е излишно (цените варират в този аспект).Колкото до дистрибуцията и т.н колко ще купиш 100 или 1000 пакета от 4.5кг като някой сайт ли , за да имаш някаква добра дистрибуторска отстъпка или всеки втори има вземане даване с “фитнес каузата и ползва 15-30% дискаунт”?

09.11.11
21:50

казано от Андриан К на 09.11.11, 21:07:

казано от Dominic на 09.11.11, 20:18:

Къде са обосновани тия факти?

Къде са тези факти ли ? Не ти стигат многото постове , особенно скорошни за обриви и т.н? - Ок , ако и това не ти стига , разрови се да видиш колко пъти е дискутирано , че отдавна към България не се кара Щатския голд , а е главно Британския и Ирландския.Какво искаш да ти кажа и къде в България , се обсъжда и коментира много сериозно и от хора много над мен произвеждане-опаковане на Голд-а в Бг , айде нагъл си вече - аз да го отнеса заради теб(по-търси инфо ще намериш).

П.с по-добри отговори и на двамата няма от къде да Ви се доставят.

09.11.11
21:53

казано от Николай Фараона на 09.11.11, 21:18:

ъъъ начи съм буфкал двойна доза :)
да сменям ли протеините или пак да взимам от тия двата ?

Колега като цяло извинявай за излишният спам към по-горните от аудиторията.
Колкото до протеина , ти си 110-115 кг спокойно си пий по-две дози след тренировка протеина не е много за теб , като сутрин го направи една с гейнера.
Колкото до марките щом си доволен от Нитро-голд не го сменяй , за Май-фюшъна само адмирации могат да се дават.Ако нямаш проблем да ти писват нещо (вкусове,марки,кутий) не ги сменяй според мен.
П.с не ангажирам никой с мнението си. :)

09.11.11
21:55

казано от Dominic на 09.11.11, 21:47:

Не извинявай - патки паса!

Дано се справяш по-добре с пасането, щото с цените хич не те бива. Нормалната цена на GS е от порядъка на 75-85$, и това е цена на дребно и без намаления, и ако имаш определени познания и късмет можеш да смъкнеш от тази цена до 10-15%.

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.11.11 21:58.

09.11.11
22:12

да напиша освен и аз на какви цени ги пазарувам нещата пък да настане ептен мазало
нитро голда 60 лева
миофюжъна -76лв

24.11.11
23:53

момци да дадете няколко съвета ...
взех д-тест на сайтек пише че трябва зареждаща  а хакам и трибестан
да я правя ли .? взех и аакг (май не трябваше но..) мисля да го пия с бустера преди тренировка?
взе да ми привършва матрицата за въстановяването та ако може да ми предложите нещо ?
мисля си сгт10 ? или да взимам отделно креатин с глутамин ? също така искам да питам
вече станаха 3 месеца на добавки  да правя ли някаква почивка ?

Здравей, да те питам относно SCITEC Daily Vita-Min 75 Tabs.
Остана ли доволен, някакви странични ефекти, а по колко пи на ден? Реших да поразпитам преди да ги закупя, понеже витамините от група Б са в огромно количество и да не се полуЧат някакви негативни последици, от силабг отговориха - “B-комплекса е комплекс водоразтворими витамини. Организма задържа толкова отколкото се нуждае, другото се извхърля”. Но искам да видя и мнението на човек, който ги е пил. ;)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1