Общо хранене за релеф

11.07.05
15:39

Интересуват ме общите правила на хранене за да постигна релеф. Знам че трябва кардио и се старая да го правя редовно но не знам точно как трябва да се храня в момента. Препоръчвали са ми режими в които до обяд се приемат въглехидрати, следобяд белтъци а след 5-6 почти нищо. Добър ли е такъв режим за постигане на релеф без загуба на мускулна маса. Не търся бързо сваляне на мазнини или строга диета за сваляне понеже имам нужда единствено от оформяне.

11.07.05
19:14

[quote author=“SteppenWolf”]Интересуват ме общите правила на хранене за да постигна релеф. Знам че трябва кардио и се старая да го правя редовно но не знам точно как трябва да се храня в момента. Препоръчвали са ми режими в които до обяд се приемат въглехидрати, следобяд белтъци а след 5-6 почти нищо. Добър ли е такъв режим за постигане на релеф без загуба на мускулна маса. Не търся бързо сваляне на мазнини или строга диета за сваляне понеже имам нужда единствено от оформяне.

Това което се опитваш да правиш се нарича разделно хранене което нее добра идея едва ли има тяло на което можеш дакажеш
кога да освоява въгл. или белтъци затова във всяко ядене трябва те да присъстват сутрин повече въгл. вечер повече белт.Ако имаш нужда само нужда от оформяне хранисе по чисто подбирая добре храните разгледаи добре форома.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1