Какво ще кажете за Глутамин на Optimum nutrition?

Дали си струва да си взема глутамин на тази марка . И кое ще е по-добре , на хапчета , или на прах . Може да ми препоръчате и други марки , от които сте доволни . Също така как ще трябва да приемам глутамина по-колко пъти на ден и каква доза . Може да ми предложете и с какво да го комбинирам . Цел - възстановяване и покачване на ММ .

02.04.12
00:11

АЗ лично съм пил и на хапчета и на прах на оптимум,ефекта е един и същ,но на хапчета излиза доста по скъпо.с две думи-добър е много! имах разфасовка 600грама и съм много доволен.Друг добър глутамин е на синтракс - СУПЕР ГЛУ! глутамина можеш да го пиеш сутрин преди трен ,след трен, преди лягане,по време на храненията.Общо взето не го пести,полезен е и неможе да ти стане нищо.Но не прекалявай,може да хванеш разтройство :Д ! Успех

казано от Георги Димитров на 01.04.12, 23:43:

Дали си струва да си взема глутамин на тази марка.

Струва си, ако храненето ти е на ниво и разполагаш с основните хранителни добавки.

И кое ще е по-добре, на хапчета или на прах.

Прахообразният глутамин е много по-изгоден като цена. Друга значителна разлика няма.

Също така как ще трябва да приемам глутамина по-колко пъти на ден и каква доза.

Ефективната доза е от порядъка на 15-20 g дневно, разделени в 2 или 3 приема.

Може да ми предложете и с какво да го комбинирам.

Комбинирането с ВСАА е добър вариант.

02.04.12
09:38

Глутамина е чудесна добавка. Този на ОН е доста скъп и неизгоден. Този на хапчета е доста по-скъп вариант. Глутамина на Синтракс е доста добро предложение. Дневен прием 15-20грама, разделени на няколко пъти. Аз бих го пил така - след тренировка 5-10грама и преди лягане 5-10 грама.

Благодаря на всички за отделеното време .. Ще си поръчам глутамин на Optimum nutrition :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1