08.06.11
18:07
Lizzie12, 9, 6, 3 reps of:
Power Clean 185 lbs
Ring Dips
http://www.crossfitfootball.com/page/index.php?menu=blog&page=blog&hide&id;=2491
Правен на 07.06.2011
Моето време:09:47
Много хубав комплекс, след него се чувстваш свеж и “сочен”.
Замених кофичките с набирания защото са ми много по-слаби като движение.
След седмица на Меткони, този силов комплекс беше като подарък за тялото :) Още повече,че от близо 6 месеца правя обръщанията само с клек. Усещах щангата лека, сама си вървеше само с гъзо излизаше горе.
Към средата експлозивността започна да се губи с нея и техниката се развали.
Последните 3-и повторения направени на 90 кг.
При набиранията всичко си мина по план без накъсване.
09.06.11
23:42
ЛУД !!! От къде тези сили,бе.....Ти направо избухна.....Освен едно голямо ЕВАЛА! друго не мога да кажа....за сега:))))
казано от slavko на 09.06.11, 20:39:
5:25мин.
85кг.малко на предмишници клийна...
много ядосан...ама МНОГО...!!!
Мдаа... определено озверяваш :)
Запази малко сила и за гъркинята ;)
Петък, 01.07.2011
Lizzie
12-9-6-3 reps of:
Power Clean 185 lbs
Ring Dips
Резултат:
01.07.2011 - 06:52 мин
Нещо грешно разпределих силите - тръгнах да правя обръщанията на 1 серия и накрая имах проблем с дишането, който докрая не успях съвсем да реша. Много добро комплексче. С по-умерено начално темпо вероятно ще сляза под 6 мин.
Lizzie12, 9, 6, 3 reps of:
Power Clean 185 lbs
Ring Dips
Време:05:18, 12-те на 85,останалите на 80.
Просто исках да боря време под 7 мин.и намалих.
Търсих интензиност.
След техниката остава само “Голата сила’.
Така нареченат моя техника си отиде след първите 12.
Я това ли се опитах да направя днес :)
Иво каза, че го правя на бицаги, ама предмишниците ми просто изгърмяха, а бицагите си бяха екстра. Помощ?
казано от gotcha на 30.03.12, 19:47:
Иво каза, че го правя на бицаги, ама предмишниците ми просто изгърмяха, а бицагите си бяха екстра. Помощ?
Добре го изкара, Браво. абравих да ти кажа,че
имаш добра техника на преденият клек
Да направи комплекс :)
казано от gotcha на 30.03.12, 19:47:
http://www.youtube.com/watch?v=XDxK_8iX__U&feature=relmfu
Макар и скалиран :)
Мерси за видеото, гледъл съм го това и другите на тоя пич. На теория съм на ясно с техниката, ама на практика особено когато е за време както каза Иво техниката отива по дяволите. Идеята ми е кое бъркам, че ми се помпат толкова предмишниците... бах как се беха одървили.
Ми на 50кг оставаше да ми е лоша (blush) все пак мерси...:)
За жени колко е оптималната тежест на Power Clean-a?
( Да не се взема предвид Тодорка, тя може и 120кг хахаха :) )
казано от Puppy на 02.04.12, 09:50:
За жени колко е оптималната тежест на Power Clean-a?
( Да не се взема предвид Тодорка, тя може и 120кг хахаха :) )
За този комплекс ти препоръчвам 40 кг. Иначе, ако спазваме правилата, би трябвало да е 55-56 кг. Между другото, можеш ли да правиш кофички на халки?
Тодорка наистина ли обръща 120 кг? Респект!
Мнението беше редактирано от Vic на 02.04.12 10:30.
Тодорка може Clean(с подклек)...ако обръща 120 на гърди на 70кг. лично тегло, работата е много сериозна...
Вик, да на онази снимка, която Слави беше разпространил из фейсбука са 130кг мисля...
Иначе не съм пробвала да правя кофички на халки, ще пробвам при първа възможност, чакам си халките, Миро да ми ги поръча, мрънкам по цял ден.
Хареса ми комплекса, защото има халки + обръщане, за мен би било голямо предизвикателство, но не смятам да се пускам да го правя преди края на май месец. Имам доста още да поработя с МАСТЪР ъф ДЪ Щанги, а и тя трябва да свикне с халките.
П.С. А и килограмите са сериозни... не ми се пада под 50кг само и само да си начеша крастата, ако ще се прави, ще се прави както му е реда!
То в женската тежка атлетика...аз освен Изабела Рифатова(накзана за допинг), Боянка Костова(по наст. вдига за ня’кви азери) и сега Тодорка...други не знам...
130 е голяма гира, мамка му...
казано от slavko на 02.04.12, 11:49:
То в женската тежка атлетика...аз освен Изабела Рифатова(накзана за допинг), Боянка Костова(по наст. вдига за ня’кви азери) и сега Тодорка...други не знам...
130 е голяма гира, мамка му...
Само да се изфукам, че Изабела ми е съученичка :)
Само дето по онова време беше още гимнастичка :D
Аз понеже още съм мишок го правих на 50кг и кофи на успоредка и двете не ми бяха тежки, ама въздух нема...
Като понаякна и им свикна на кофите на халки ще го пробвам пак.
Славко, голяма зарибявка тоя Хфит брат... попивам от Иво засега, ма чакам пак някоя лекция и от теб :)
Иво е опасен пример за подражание:)))
Другия път като дойда, ще седнем и ще си поговорим изобщо за Кросфит и после ще поприлагаме изговореното.
Казвам ти го, защото наистина МНОГО хора ме питат какво, как, защо и как...което много ме кефи!!! Няма лошо да си импровизираш, лошото е като почнеш да гледаш клиповете на ония от игрите и почваш да се самонаказваш(пример : Славко) и след 3-4 месеца кажеш, малииииииии преби ме тоя Кросфит...ами да, като много бързаш е така...
Затова, питай, пробвай...после е готино като доминираш над другите, но е нужно време за адаптация...
О, леко го раздавам аз... опипвам от доста време сам някои неща и постепенно и комплексно гледам да кретам, кретам щото така ми изглеждат на мен нещата, но хубавите неща стават бавно, факт :)
Иначе покрай Иво скалирам яко и почти се доближавам до него, бахти Урода, с добри чувства хаха
За комплекси има време, а да копирам кросфит изруди не съм си и помислял... същата аналогия с профи билдърите и лапетата по залите, май съм поузрял дебаа...
казано от slavko на 02.04.12, 12:16:
Иво е опасен пример за подражание:)))
(пример : Славко) и след 3-4 месеца кажеш, малииииииии преби ме тоя Кросфит...ами да, като много бързаш е така...
Затова, питай, пробвай...после е готино като доминираш над другите, но е нужно време за адаптация...
Пример - Блажка... сега съм като робокоп на работа след животинските изпълнения, постовете и халките от вчера...
Ванка, Батенце в никакъв случай не гледай кво правя аз.
Моля те. Славко е прав .