05.03.12
14:00
Здравейте, мога ли да комбинирам GreenMag-а с MM или ще се натрупа прекалено много креатин. Тренирам ММА пет пъти седмично, имам 2 кондиционни тренировки на седмица, спазвам хранителен режим,искам да кача само силата и издръжливостта.
Темата беше редактирана от BeastMode на 05.03.12 14:02.
06.03.12
20:58
Би било разхищение; по-оптимално е да ги редуваш.
07.03.12
17:25
Креатинът и бетаинът се припрокриват прекалено много. Насочи се към друг азотен буустър или друга креатинова матрица. По-скоро бих запазил Green Mag, като него го пий след тренировка и в нетренировъчните дни по 1 доза. Вместо MM бих заложил на Musclepharm Assault, White Flood, Superpump MAX. Ако ще приемаш продукта прекалено често, например 4+ пъти в седмицата, бих избегнал мощните друсалки като MM и Jack3d. Не са най-доброто нещо за мозъка ти.
02.04.12
16:54
много добра комбинация - имаи предвид предвид че маринадата ще те тласне далеч над възможностите ти поне в залата и трябва да имаш много много добро възстановяване и имам предвид сън храна и добавки
05.06.12
09:45
Имам едно питане по темата за двата продукта. Пия по малко повече от половин доза от Muscle Marinade-а и съм впечатлен от продукта. Мисля като свърши кутията да направя почивка. Мога ли в този период да започна да пия Green Mag-a и така да ги редувам или заради креатина в двете (въпреки че са различен тип креатин) трябва да има седмици със спиране и на двете? Благодаря.