нещо не е в ред

04.06.04
20:09

zdraveite ot 2 meseca se opitvam da izchistq mazninite i da si pokaja koremnite muskoli ama neshto ne stava. Ticham sutrin po 20 minuti 4-5 pati sedmichno,pravq koremni presi vseki den stroga dieta ne spazvam no se stremq da se ogranichavam ot kum sladko i testeni izdeliq kakto i da ne qm sled 8 chasa vecher no pak ne se poluchava
bih se radval da mi dadete nqkakvi nasoki imaiki predvid che sam ektomorfen tip i pri tva mislq che daje sam sas slabo teloslojenie - 190sm 80 kg
blagodarq predvaritelno

Моля ви, спазвайте правилата на форума! Пишете на кирилица!
Важи и за заглавието! Превеждам го!
Мартин

EM

04.06.04
20:20

az sam sashtia man i az tai sa trepah i nestava.I si zeh kolana Abstronik deto nali go znaish za 14 lv. go zeh toz kolan nachi.Vseki mi vikashe che e bokluk ama tochno za 2 sed. i polovina i sq gore dolo mi sa ochertani plochkite imam presa oshte za 2 sed. sigurno she stane adskata presa.Mnogo pomaga.I az ti kazvam praih koremni kat lud ot nova godina do predi 2 sed. i ne se poqvqvaha da gi eba i .... ama sq stava s tova.

Моля, пишете на кирилица, спазвайте правилата на форума! Благодаря.
Мартин

А вие, като искате да чистите и показвате фаянса, сигурни ли сте, че имате въобще такъв? Не се лъжете, че сте с хубава преса ако само на допир усещате разни форми. Аз съм същия случай - изчистих доста от талията, но нямам хубава преса, тъй като нямам масивни и оформени плочки (нещо, което ще корегирам тази зима).

Другият момент при несполучливо чистене със сигурност е хранителния режим. Той се корегира индивидуално според индивида, неговия енергоразход и организъм като цяло.

BA

04.06.04
20:47

Ами момчета явно нещо не правите както трябва. Защото и аз имах същия проблем, но с Нисковъглехидратна диета и кардио всяка сутрин има доста ефект. А колкото до тези колани и аз съм чувал, че нищо не правят, но не възнамерявам да си вземам. ;)
bluntt, защо не почнеш една НВД и тогава кажи дали ще има някакъв ефект..?

FL

04.06.04
23:11

bluntt,kakvo svalq6 priateliu,az sam 194 i 4istq maznini v momenta sam 95/96kg i mi se stuva 4e sam slab,a i ne samo na men(i pri polojenie 4e imam muskulatura),zimata mislq da ka4a pone do 105.na taq viso4ina trqbva da sme golemi :wink:

05.06.04
12:50

i az mislq che sam slab no prosto jelanieto mi e da mi se pokajat koremnite muskoli
@sax-o-matic ot kakto hodq na fitnes(6-7meseca) pravq koremni presi i s tejest sam pravil na krivoto stolche i vse si mislq che trqq da ima nqkav faqns…  po vuprosa za korigiraneto kak mislish da go napravish dai nqkakvi nasoki i na men
@bad^boy a siguren li si che ako mina na nisko vaglehidratna nqma savsem da izchezna vse pak sam 80kg pri rust 190
@em1l za tiq kolan vseki mi govori razlichni raboti pri edin ima efekt pri drug nqma i mnogo se kolebaq

17.11.04
09:35

Tochno puk tozi kolan e pulen bokluk,a za slaninkite…..liposukciata pomagala ;”)))) :lol:

Моля използвайте кирилица! Спазвайте правилата на форума! Благодаря Ви.
head_hunter

17.11.04
15:39

Мисля, че за ти се покажат плочките, трябва да ги имаш. След това идва свалянето на мазнините и то умно, за да не се изгуби мускулна маса (и в областта на корема включително).
А колкото до разните там колани, аз не вярвам на такива неща.

И не на последно място, мисля, че темата е готина и би било добре да започнем да си я водим на КИРИЛИЦА!
Поздрави!
  :)
Само да ви подсетя да не правите забележки за кирилицата на постове отпреди 1-2 месеца..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1