02.04.12
20:57
Здравейте ! Аз съм на 17 години ,170см висок и тежа 73кг . Имам 2 години опит в залата. Тренирам кик - бокс и за 1 месец трябва да падна на 67кг. До сега , никога не съм правил кръгова тренировка.Ще ходя на фитнес 3 пъти седмично и в същите дни , ще бягам сутрин,а през останалите дни съм на кик - бокс. Ще разполагам с бцаа,глутамин и таурин. Надявам се, да направя и много добър релеф от кръговата тренировка. Ще ви бъда благодарен ,ако ми предложите някоя кръгова програма. :)
Темата беше редактирана от Kircho на 02.04.12 20:59.
Клек с щанга зад врат 3х10-15.
Повдигане на пръсти за прасци на лег преса 3х20.
Набирания 3х8-10.
Гребане с дъмбел 3х8-10.
Хоризонтална лежанка с щанга 3х8-10.
Раменна преса с щанга 3х8-10.
Френско разгъване 3х8-10.
Бицепсово сгъване с щанга 3х8-10.
Коремни преси на римско столче 5х20.
Мерси ! Само да попитам , 3 кръга ли са ми нужни и трите пъти във фитнеса ли , да правя тази програма? Защото 3x10 , 3x8 го разбирам като 3 кръга , а не серии ?
3 кръга са,да. Имаш достатъчно стаж с тренировките като цяло, според мен, за това натоварване, но ако искаш започни 1вата седмица с по 2 кръга.
П.П. Аз бих избрал лично за себе си да изпълнявам тренировката не кръгово ами всичките серии от едно упражнение да ги правя една след друга, не защото кръговата не ми допада - напротив, супер е, но просто ще трябва мн да чакам всеки път за различните уреди. Ако тренираш в малка зала като мен и това би могло да ти е проблем и на теб, то не мисля че пречи да не изпълняваш тренировката на кръгове.