01.02.10
18:56
5 rounds of…
5 BW Front squats
5 Thrusters-60kg.
10 Push Jerks-40kg.
лично мое произведение...изключително попадение...много му се радвам, тотално ме разкърши...време не съм засичал, но май няма и нужда...препоръчвам Ви го силно...
Вики, какво ще кажеш за комбинацията, има резон, а..?
след това малко странична тяга...много интересно упражнение и натоварване...стигнах до 90кила. По-нататък без фитили, ги изпускам...страшен опън в косите коремни мускули...
лека вечер
Пак съм аз :)
Интересно ми се струва и постижимо, а тръстъра за жени е? и джърка?
03.04.12
11:03
Доколкото мога да смятам(ако приемеме, че трябва да бъде 2/3 от тази за мъжа):
5 Thrusters-40kg.
10 Push Jerks-26kg.
казано от slavko на 03.04.12, 11:08:
60-30-20 за теб:)
70-50-35 за Тодорка:)
Приемливо и примамливо предложение :)
казано от slavko на 01.02.10, 18:56:
5 rounds of…
5 BW Front squats
5 Thrusters-60kg.
10 Push Jerks-40kg.лично мое произведение...изключително попадение...много му се радвам, тотално ме разкърши...време не съм засичал, но май няма и нужда...препоръчвам Ви го силно...
Вики, какво ще кажеш за комбинацията, има резон, а..?
...
Как съм я пропуснал тази тема?
Тръстъри веднага след преден клек? Хм... Не бих го конструирал така комплекса. По-скоро бих използвал само 1 щанга 60 кг по следната схема:
5 rounds, for time:
5 Front Squat
5 Thrusters
5 Push Jerks
@ 60 kg
Все пак ще се пробва и в първоначалния му вид.
Записах и двата варианта, като Вик в твоя вариант, ако ще се работи с една тежест, за нас (мен лично) не трябва да е повече от 30кг, аз тея джъркс и само с щанга дали ще ги направя е “Добър въпрос” :)
03.04.12
14:02
казано от Vic на 03.04.12, 13:52:
Тръстъри веднага след преден клек? Хм... Не бих го конструирал така комплекса. По-скоро бих използвал само 1 щанга 60 кг по следната схема:
5 rounds, for time:
5 Front Squat
5 Thrusters
5 Push Jerks
@ 60 kg
Според мен идеята на конструкцията е, че с всяко следващо упражнение кг-те падат, но трудността- не (тя се засилва от вдигането над глава и (поемането на щангата в клек) при тръстерите и от удвояването на повторенията при пуш-джърка). Мен ме кефи в този му вид, дори мисля че ми пасва добре кг-те ще са 80-60-40 г/д, но след 6седмици най-рано :)
казано от Sunrise Warrior на 03.04.12, 14:02:
5 rounds, for time:
5 Front Squat
5 Thrusters
5 Push Jerks
@ 60 kg
Според мен идеята на конструкцията е, че с всяко следващо упражнение кг-те падат, но трудността- не (тя се засилва от вдигането над глава и (поемането на щангата в клек) при тръстерите и от удвояването на повторенията при пуш-джърка). Мен ме кефи в този му вид, дори мисля че ми пасва добре кг-те ще са 80-60-40 г/д, но след 6седмици най-рано :)
Идеята е да можеш поне първия рунд да изкараш ненакъсан и да не пускаш щангата. Освен това структурата е добра по отношение логиката на движение и преливане от едното в другото - клек - клек+пуш преса - пуш преса (изтласкване), което преливане става най-добре с една щанга, достатъчно тежка, но не и прекалено за рамената. Краката ще го отнесат достатъчно и със 60 кг, повярвай ми.
Ще се пробва и в двата варианта и пак ще коментираме.
казано от Puppy на 03.04.12, 14:00:
Записах и двата варианта, като Вик в твоя вариант, ако ще се работи с една тежест, за нас (мен лично) не трябва да е повече от 30кг, аз тея джъркс и само с щанга дали ще ги направя е “Добър въпрос” :)
Ей, как няма да ги направиш джърковете бе, вчера ми бутна 50 от лежанка....аз ги виждам на 40 съвсем спокойно...и на 30 може де, ама 40 повече пасват на “Блага стайл” хахаха :P
Норче, заради такива като теб се чувствам толкова добре последните 2 седмици и тренировките ми се получават точно, както бих искала.
Благодаря за подкрепата, днес ще пробвам движението и към края на седмицата двата варианта на комплекса.
5 Front Squat
5 Thrusters
5 Push Jerks
@ 60 kg
Това е съвсем различно и според мен, по-гадно...защото не спираш, а в първия вариант можеш да си поемеш дъх поне докато сменяш дисковете.
03.04.12
14:48
казано от Vic на 03.04.12, 14:11:
Идеята е да можеш поне първия рунд да изкараш ненакъсан и да не пускаш щангата. Освен това структурата е добра по отношение логиката на движение и преливане от едното в другото - клек - клек+пуш преса - пуш преса (изтласкване), което преливане става най-добре с една щанга, достатъчно тежка, но не и прекалено за рамената. Краката ще го отнесат достатъчно и със 60 кг, повярвай ми.
Ще се пробва и в двата варианта и пак ще коментираме.
За мен изискване за накъсванията не съществува- ако си достатъчно як може да изкараш всичко без накъсване. Партньор би могъл да ти помогне за преливането на движенията.
Знам че и в твоят вариант ще е тежко... аз съм те виждал да правиш доста подобни протоколи явно са в твой стил.
Вик надали ще изкара моя вариант без да пуска, защото китките му ще са на дроб още на първата врътка:)
Това аз съм си го измислил, за мен:)
На 60кг. ще го пробвам де, ще има душевадене:)