препоръчайте ми

02.07.05
21:10

До сега сам тренирал без да взимам хранителни добавки но сега искам да пия малко креатин
И бих искал да ми препорь4ате някакьв добер креатин които да ми даде добри резултати
Искам ако може да ми направите и програма за приемане на добавката кога и по колко да пия и с каква продьлйителност и кога да спрь да пия

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:24.

02.07.05
21:18

виж си лс! :wink:

PR

12.07.05
00:38

Size ще можеш ли да постнеш и тук малко инфо че и аз се интересувам от същото
Мерси :)

12.07.05
00:46

от кое се интересуваш???

PR

01.11.05
11:58

за особеностите на креатина,на каква цена е 1 опаковка и за колко време стига,колко време трябва да се взима първият път и такива работи :)

[quote author=“prasky”]за особеностите на креатина,на каква цена е 1 опаковка и за колко време стига,колко време трябва да се взима първият път и такива работи :)

1. http://bb-team.org/stuff/000101.php
2. Цените - www.sncway.com & www.power-beauty Горе долу върви 11-13 лева на 100 гр.
3. Първо вземаш 5 дена по 20 грама, разделени на 4 приема. След това само по 5 грама след тренировка за още 30 дена и спираш. Един месец почивка и след това пак, но може и без тия 20 грама за първите 5 дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1