Няма да изгубя това, което ми е дадено :)

Темата е заключена.

Аз съм Габи. На 19 години, 177см., 63кг.  Не съм се занимавала с никакъв спорт през живота си. Посещавала съм фитнес зала 6-7 пъти. Досега винаги съм имала хубава фигура без да полагам никакви усилия, още повече, че си хапвам доста вредна храна(пържено, много сладки неща + литри газирани напитки на ден) и се „гавря“ с тялото си и бързия метаболизъм, който за щастие имам, но напоследък тялото ми започна да ми връща „услугата“. Не мога да пазя диети, но бил могла да променя начина си на хранене, защото иначе май няма да се получи (да си запазя фигурата). Хубавото е, че си готвя сама и имам възможност да избирам какво да присъства в менюто ми (готвя със зехтин вместо олио и ползвам само немско масло).
И понеже не обичам да ходя на фитнес, а заради косата ми (около 70см) плуването е табу (жените ще ме разберат) реших, че ще тичам сутрин. Мразя да ставам рано и си мисля, че ако осъществя намеренията си ще имам 2 ползи, ще се стегна и ще стана по-дисципллинирана.
27.03.2012г. – Днес за първи път бягах(8:30ч. - около 15тина мин.), редувах 1 обиколка( на училищния двор) бягане с една ходене. След тренировката пих черен чай с мляко и лъжичка мед, по-късно хапнах филийка с катък . Чувствам се добре.

03.04.12
19:30

Добре дошла ,
След като не обичаш да ходиш на фитнес може да опиташ с тренировки в домашни условия .Това с комбинация от правилно хранене би дало резултати.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1