Днес отново без тренировка, цял ден обикалях напред-назад и нямаше как. За утре, поне за сега, се очаква да съм свободна следобед, така че само да не вали и излизам с колелото или да бягам.
02.04.2012г.
6:30 - прясно мляко с овесени ядки
9:00 - банан
10:30 - сандвич с пуешко филе, извара и салата айсберг
13:00 - салата зеле, моркови, цвекло и лозови сарми
17:30 - ябълка
20:00 - салата зеле, моркови, цвекло и пилешка супа
От доста време се заглеждам по протеиновите вафли в магазина и днес реших да си взема една и да пробвам. Пишеше че има 36гр протеин и добавени Л-карнитин и таурин. На вкус ми допадна, но не смятам да си вземам пак или поне не често - няма смисъл да давам толкова пари. :D Може от време на време като ми се яде нещо сладко примерно, предполагам е по-добре от колкото шоколад или нещо такова. Иначе не знам от вафлата ли беше или какво, но към 17:30 някъде ме удари някакъв прилив на енергия, който сега вече позатихна, направо потроших къщата от подскачане и бягане на около и т.н. :D Малко като лудите бях, някой ако ме беше видял не знам какво щеше да си помисли. :D Докато карах колело обаче не ми беше много добре нещо, изморено едно такова (то ми е така от средата на миналата седмица, малко ми е натоварено, но 3 дена още и съм във ваканция) и като спирах и слизах от колелото започваше леко да ми се замайва главата.
03.04.2012г.
6:30 - прясно мляко с овесени ядки и малко ягоди
10:00 - сандвич с пилешко филе, извара и салата айсберг
12:30 - салата зеле, моркови, цвекло и лозови сарми
15:00 - протеинова вафла на Нутриум (85гр.) и кисело мялко (200гр.)
15:15 - 35мин. каране на колело в парка
17:00 - ябълка и бананов шейк (250мл. мляко и банан)
19:30 - пилешка супа
Днес обяда ми е от Бурлекс, защото бях в даскало. Отново без тренировка, нямам търпение да дойде ваканцията и да съм свободна. Като цяло ми беше един кофти ден, имах и неприятни новини вечерта и съвсем. Утре по-добре надявам се.
04.04.2012г.
6:30 - кисело мляко (200гр) с овесени ядки
11:00 - сандвич с пилешко филе, извара и салата айсберг
13:30 - две пилешки крилца (130гр) и ориз с гъби (170гр)
16:00 - ябълка
19:30 - салата зеле, моркови, цвекло и пилешка супа
Някой може ли да ми каже как мога да си изтрия този дневник и да започна нов? Мисля че имам нужда от чисто начало така да се каже. :D