11.07.05
20:37
Какво точно и е хубавото на бирената мая. Гледах из форума неможах да намеря точно инфо за нея. Гледах на една опаковка че съдържа доста амино киселини. Из форума някой пишеше че е зимал да чисти организма и да му се изчисти кожата. Служи ли за заместител на аминокиселините? По колко се пие, въобще струва ли си. В краен случай да я ползвам за бирен заместител с цаца :))
Струва си, но зависи какво гониш. Според мен, ако имаш достатъчно пари/не си ракно притиснат финансово/ е хубаво да си я вземеш. Не съм химик, не знам какво точно съдържа и т.н., но знам че много химици, я препоръчват. Аз и доста мои приятели и роднини са я взимали и са доста доволно.
При мен проблема беше, че м идваше прекалено нерентабилно. Тъй като веществата, които съдържа не са в особено големи количества,но то си е мой проблем. Иначе ако човек може е супер да си я купува.
Взима се по 1-2-3 хапа 3 пъти на ден, с храната. Може и повече от активно трениращи. Води се от по-най-безвредните, не може да я предозираш.
Аз зимам биране мая.Кво да ти кажа ако си на 15-16 години в пубертета, зимаи си маята, няма да сгрешиш, особено ако имаш проблеми с акнето.
По принцип маята е 4-5 лв. , по мои данни се произвежда единствено от “СОМА”, голямата разфасовка е 125 хапа тя е 4 лв. по в аптеката до нас, има и малки разфасофки!
Аз я зимам защото имам чувствителна кожа, на 20 съм, НЕ СЪМ В ПУБЕРИТЕТА, но факт е че след като я пия подкожни папки почти не ми излизат.Смисал деиства.
А иначе както каза колегата преди мене зимаи по колкот искаш на ден, странични ефекти и т.н. няма.
Но не разчитаи да ти играе ролята на протеини, аминокиселини или нещо от сорта!
Това е от мене!
Ами на 21 години съм :) не съм в пубертета но и моята кожа е свръх чувствителна и винаги съм имал проблем със леко-средно акне.
Абе и без акне да сте, пак е добра. Тя е общостимулираща, не е нещо локално... :wink:
11.07.05
23:29
А става ли да се приема ако съм на НВД? Благодаря!
ми TMT зимаи маята няма ти навреди наи-малкото щи помогне малко за акнето.
бтв тва с акнето е голям шит, оня ден гледах трябвало се пият антибиотици и т.н.Аз поне до сега не сам набарал нещо което да го лекува на цяло - освен ходене на плаж де, тва е мноооо мноо ефикасно :)
Въпреки, че до голяма степен акнето зависи и от хранителния режил, какво ядете и т.н.
Мене например ми се засилва ако консумирам прясно мляко, хем от онез готовите в шишетата и пак ! (Познаите как са праят протеинови шеикове без мляко, ама са оправам)
Чел съм че и от газираното влияело отрицателно :)
Ае акнето е щит, измакване няма!
Алое-то при мен го махна да некажа напълно.Антибиотиците помагат ама почва в един момент да ти става лошо от тях. Незнам при теб как е при мен беше на хормонална основа. Като поостарях и всичко се оправи. Та земах си бирена мая, значи пише по 6 на ден ако се тренира интензивно 15 на ден :). Тва не са ли много :) ? На СОМА е маята.
13.07.05
13:59
другия въпрос е наистина ли не може да се предозира ,защото ако си я пия както си пише (по 10 на ден),ше ми трябват по около 2 кутии на месец.(по 120 ьапа)
[quote author=“popeye^”]другия въпрос е наистина ли не може да се предозира ,защото ако си я пия както си пише (по 10 на ден),ше ми трябват по около 2 кутии на месец.(по 120 ьапа)
Абе ако искаш ди дай по 7 хапа разпределени през денонощието, но наистина ти казвам, че е турбо безвредна./дори не съм чувал човек с алергия към нея/
То е все едно да предозираш домати. :wink: :D
13.07.05
20:05
мерси :)
ми питам щото нали да речем витамин А можеше да се предозира и аз затуй :)
То май за Витамин А ако е от бета каротин не било опасно. Аз зимам и витамини на Центрум бащата праща от хамериката, и там има доста завишен Витамин А. Ама за 3 години не ми е станало още нищо при свекидневна употреба.
14.07.05
13:06
е това искаь да знам мерси ;)
24.07.05
20:45
Какво да ви кажа бирената мая е много хубава пил съм на “СОМА” има доста аминокиселини и не мирише кой знае колко лошо ;) качих 1-2кг. и общо взето съм доволен :) има и много витамини и минерали !