Подновяване на тренировки след шевове на лицето

03.04.12
16:49

След нелеп инцидент имах разкъсана тъкан на лицето и се наложи да я зашият. Нищо сериозно. Махнаха конците , но аз в паниката забравих да попитам дали мога да си продължа със спорта и кога. От махането на конците има 5 дни ,а от инцидента 14. Раната е затворена, няма никаква кора отгоре ,само розов белег. Дали е безопасно да подновя тренировките ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.04.12 22:17.

03.04.12
17:46

Можеш щом е зараснала раната.По принцип мен като ме оперираха ми казаха 10 дена да не гледам да се потя да не ми се отвори раната.

03.04.12
18:49

Ако питаш мен , по-добре се консултирай със специалист.Все пак няма по-важно нещо от здравето. :)

Поздрави !!!

03.04.12
19:50

И бъди постоянен в мазането с нещо против белези.

04.04.12
20:50

Благодаря на всички за мненията:)
Изглежда няма да ми се размине ходенето на лекар все пак . Иначе до момента с мазането за белега има още седмица, това го уточних, но кога да започна тренировки не :)
Само едно уточнение , момиче съм :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1